StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Модне фарбування волосся для жінок після 40 років: головні кольори осені 2020

2 серпня 2020, 04:22
Життя жінок змінилося, і перед ними стоять нові виклики - актуальні варіанти фарбування, які дозволяють створити рівний колір, який красиво відростає.

Осінь ось-ось настане, і разом з нею кожна жінка знову має для себе вирішити - як вона увійде в цю яскраву пору, коли все навколо раптово стане золотим. Однак варіант "як-небудь" не згодиться, особливо, якщо вам трохи за 40 - важливо підготуватися до періоду, коли ми чутливі, вразливі і дуже легко можемо піддатися злим чарам депресивного періоду року.

Улітку наше волосся "цілувало" сонце і залишило світлі відблиски, з якими тепер треба щось робити. Водночас важливо врахувати і те, що фарбування волосся у 2020 році переживає революцію - тому що раптово стали неактуальними багато складних технік і поєднань кольорів.

відео дня

Омбре, балаяж, шатуш - безумовно, не зникли зі списку послуг салонів краси. Але вони вже дуже сильно приїлися, і щоб залишитися з нами надалі, мають трохи змінитися.

Крім того, величезний "внесок" у цю революцію зробила пандемія коронавірусу - в США і багатьох інших країнах ці варіанти фарбування віджили свій час.

Життя жінок змінилося, і перед ними стоять нові виклики - актуальні як ніколи варіанти фарбування, які дозволяють створити рівний колір, який красиво і гармонійно виглядає в міру відростання волосся - важливо, щоб коріння не дуже виділялися і не дратували.

Главред зібрав фотогалерею наймодніших варіантів фарбування волосся для жінок 40+ на осінь 2020, а також підготував добірку головних трендів.

Модне фарбування волосся для жінок після 40 років - тренди на осінь 2020

Медові відтінки знову на висоті

Осінь - це час чаю, і мед як ніколи доречний - і не лише на столі. Найкращий колір волосся для цієї пори року - медовий. У нього маса відтінків, і вони всі без винятку в тренді - вибирайте той, що більше до душі, і створюйте на голові "тепло".

Колір волосся "шампанське" вибився в тренди

Стильним і актуальним кольором волосся для блондинок стане "шампанське". Для того, щоб отримати такий колір, треба спочатку освітлити волосся, а потім змішати прозорий тонер з домішками рожевого - вийде фантастичний колір волосся.

читайте такожСтрижка шеггі з 70-х підкорила вершину модного олімпу 2020 - фото

У моді пряне золоте волосся

Золоті відтінки осені завжди в тренді, а в 2020 році на волоссі натурального кольору розливаються золоті відблиски і вони зливаються з мідними вогнями. Це дуже вдале фарбування, тому що в міру відростання волосся результат ще довго буде вас радувати.

Двоколірне сиве волосся

Якщо не хочете часто відвідувати перукаря, тоді створіть стильний колір волосся, що складаються з двох сірих відтінків. Такий колір волосся вигідно замаскує сивину і навіть якщо у вас не вийде записатися до майстра, ви виглядатимете ефектно.

У моду повертається м'який чорний колір

Улітку ви, напевно, помітили, що багато дівчат фарбують волосся в чорний колір - це нове віяння моди. Але для вас є особливий колір - м'який чорний. Щоб отримати такий колір, треба чорний додати до коричневого за допомогою фольги - тобто повністю фарбувати в чорний колір волосся не потрібно. Ваше завдання - просто пом'якшити чорний колір коричневим, і вийде відтінок - бомба!

читайте такожУ моді чудова стрижка французький боб з ефектом омолодження - фото

Каштановий і шоколадний кольори волосся знову на піку моди

У сезоні осінь 2020 у моді теплі коричневі відтінки волосся - каштановий, шоколадний і мока. Їх можна трохи розбавити золотими відтінками, щоб візуально додати волоссю легкого блиску і сяйва. Таке фарбування волосся позбавить вас на кілька місяців від походу до салону краси. Крім того, такі відтінки волосся мають омолоджувальний ефект.

Новинка осені - рубіновий бронзовий колір

Якщо шукаєте стильний відтінок, щоб оживити після літа ваше рубінове волосся, змішайте червоний і коричневий відтінок - і на вас чекає неймовірний колір, який виглядає дуже природно. Крім того, якщо вам подобаються червоні відтінки, зверніть увагу на зів'ялий рудий колір волосся, який виглядає спокійно і не агресивно. А рудий відтінок червоного для багатьох восени може стати знахідкою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти