StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Маки на нігтях – наймодніший червоний манікюр з маками: фото

16 травня 2020, 10:30оновлено 25 травня 2020, 12:17
Ці квіти завжди про сильні переживання, і вони нікого не залишають байдужими.

Маки на нігтях – це яскравий сезонний манікюр, і час його настав. Квіти небувалої краси, які засліплюють гарячим червоним кольором, маки цвітуть, коли весна переходить у літо – саме в цей період манікюр з маками як ніколи доречний.

відео дня

Маки у кожного викликають свої асоціації й мають своє особливе значення. А ще вони народжують спогади про літо, далекі поїздки, дитинство, проведене в селі, про бабусь біля метро, які продають польові букети, або про дрібні, але сильні квіточки, які пробиваються крізь міський асфальт.

Ці квіти завжди про сильні переживання, й вони нікого не залишають байдужими. Їх люблять за те, що вони цвітуть на волі – теплі, фантастичні, дикі й ніжні водночас.

Звичайно, маки бувають різних кольорів, але найбільше прихильниць у червоних – вони найчастіше фігурують на нігтях.

Главред зібрав модні варіанти манікюрю з маками 2020 – подивіться обов'язково нашу фотогалерею, адже там розкішні й ваші улюблені маки!

Модний манікюр 2020 з маками

Червоний манікюр з маками

Найпопулярніша ідея дизайну нігтів – це червоні нігті, та червоні маки на одному або двох нігтиках. Щоб намалювати маки, потрібно один або два нігті пофарбувати тілесним лаком, прозорим або білим – для контрасту. До речі, про нововведення: уже йде в небуття ідея малювати все на безіменному пальці – спробуйте створити маки на вказівному та середньому пальці – буде виглядати ефектно.

Білий манікюр з маками

Оригінальний варіант – пофарбувати всі нігті білим лаком, і на деяких з них намалювати маки. Тут головне не повторюватися, а намалювати різні маки – так ви можете навіть на всіх нігтях намалювати мак. Золота середина – це не більше 3-5 квіток. До речі, якщо ви не вмієте малювати квіти, то у продажу є спеціальні наклейки для нігтів.

Манікюр різні руки з маками

Пофарбуйте нігті на одній руці білим лаком, на другій – червоним, і на білих нігтях малюйте маки. Манікюр різні руки зараз у тренді, тому ви отримаєте улюблені квіти на нігтях та модний манікюр. І не тільки білими та червоними можуть бути руки: якщо маки зробите рожевими, то одна рука біла, а інша рожева. Пробуйте різні поєднання кольорів, адже й маки можуть бути не тільки червоними або рожевими – в природі бувають білі, жовті, фіолетові та блакитні.

Французький манікюр з маками

Червоний або білий френч можна прикрасити маками – але тут головне не перестаратися, тому малюйте маки на одному нігті. Можете також зробити манікюр з півмісяцем червоного кольору – півмісяці залиште прозорими, та на одному-двох нігтях намалюйте маки.

читайте такожЛітній манікюр: у моді манікюр сухоцвіти та хмари на нігтях - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, морські хвилі повинні були з'явитися на нігтях – яскраві спогади про подорожі, а також мрії про моря і океани стали загальними, адже вони поки що недоступні через пандемію. Хвилі – це дуже ніжний манікюр на короткі нігті.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти