StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки

24 березня 2021, 20:20
Невдалий бюстгальтер, одяг великого розміру і стрижка родом з молодості можуть зіграти з нами злий жарт. Щоб не старіти, потрібно стежити за простими речами.
Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
Погана постава старить жінку / Instagram

Відчуття, що ми старіємо, не найприємніше, особливо, якщо всередині – фонтан сил та енергії. Але іноді ми самі додаємо собі зайвих років, ігноруючи у повсякденному житті прості речі. Кажуть, краса вимагає жертв, а молодість – зусиль. Якщо пустити все на самоплив, дуже швидко можна втратити впевненість у собі й жагу до життя.

Щоб такого не сталося, намагайтеся час від часу "звіряти годинник" і направляти себе до правильного русла, тобто стежити за тим, чи все ви робите для того, щоб не наближати старість власноруч. Адже жінку старить не час.

Ми сьогодні розповімо вам про те, що старить жінку. Це найгрубіші помилки, які потрібно вчасно виправити.

Що найбільше старить жінку

Темний колір волосся старить жінку

Намагаючись втекти від сивого волосся, ми активно починаємо захоплюватися фарбуванням. Однак багато жінок хочуть через колір підкреслити молодість, і фарбують волосся в темний колір. Це величезна помилка. Темне або чорне волосся для шкіри, яке з віком стає світлішим, можуть створити тверде враження, що ви постаріли.

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
Темний колір волосся старить жінку / Instagram

читайте такожМодні кольори волосся, які запаморочать нам голову навесні та влітку

Погана постава старить жінку

Погана постава робить нас старшими, і це факт. На жаль, переважна більшість з нас з роками ігнорують цей момент і ходять з нахилом вперед. Щоб зрозуміти силу цього правила, спробуйте вирівняти спину - ви відразу відчуєте прилив сил і внутрішньо відчуєте себе молодою.

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
Погана постава старить жінку / Instagram

Великий одяг старить жінку

Так-так, останнім часом одяг оверсайз у моді, але це не означає, що ви можете носити свої светри, в яких ви почали тонути. Для тих, хто хоче виглядати молодше, великий одяг – це щось на кшталт пастки. Річ у тім, що з роками всі люди втрачають м'язову масу. Це цілком природний процес. Тому в одязі великого розміру створюється відчуття, ніби ви втратили багато м'язової маси і старієте.

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
Великий одяг старить жінку / Instagram

Невдалий бюстгальтер старить жінку

Який би пристойний наряд ви не вдягли, але, якщо під ним бюстгальтер, який вам явно не за розміром, або ви носите трусики зі швами – вважайте, що все грає не на вашу користь. Так, зручно, так, вам все одно, що подумають інші, але разом з тим знайте, що ви виглядаєте з такою білизною старше.

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
Невдалий бюстгальтер старить жінку / Instagram

Тонкі брови старять жінку

Якщо щодня коригувати брови, то рано чи пізно можна прийти до ситуації, коли про них залишаться тільки спогади. Щоб не перестаратися і в бажанні отримати ідеальні брови не вратити їх, беріть до рук пінцет якомога рідше. Проблема в тому, що тонкі брови відразу додають вам зайвих років, адже з віком брови стають рідкими.

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
Тонкі брови старять жінку / Instagram

читайте такожЯкі брови зараз в моді і як їх зробити

Яскравий макіяж старить жінку

Тут правило одне - чим менше косметики на обличчі, тим молодший вигляд ви маєте. І навпаки, чим більше тіней, туші, помади й олівців ви використовуєте, тим старіше виглядаєте. Найкраще, що ви можете зробити для свого обличчя – це вкластися у хороший крем, подарувавши шкірі сяйво й відчуття доглянутості.

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
Яскравий макіяж старить жінку / Instagram

"Вічна" стрижка старить жінку

Не тримайтеся за свою єдину і неповторну стрижку, яку ви колись для себе відкрили в молодості. Величезна помилка - думати, що якщо щодня з року в рік намагатися виглядати однаково, то можна відігнати старість. Ніщо так не підкреслює вік жінки і не старить її, як образ, в якому вона "застрягла" на багато років.

Що найбільше старить жінку: найгрубіші помилки
"Вічна" стрижка старить жінку / Instagram

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти