StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

50 відтінків сірого: наймодніші кольори для нігтів на осінь 2020 - фото

26 серпня 2020, 03:30
Манікюр 2020 став лаконічним – жінки в усьому світі прикрашають нігті дуже вибірково.

В манікюрі головний не малюнок, а колір лаку. Хоча відомо чимало випадків, коли безглуздий і недоречний дизайн здатний зіпсувати навіть найніжнішу основу. Але якщо ви виберете правильний колір, то навіть без прикрас отримаєте приголомшливий манікюр, яким ви будете задоволені.

Особливо колір лаку важливий зараз, коли довгі нігті відійшли на другий план – в тренді акуратні короткі нігті. А цьогоріч під час карантину багато жінок змушені були перебудуватися й навчитися робити манікюр удома самостійно. Тому склалася ситуація, що довгі нігті швидше викликають подив, ніж захват. Хоча ще на початку року нейл-майстри пророкували довгим нігтям великий успіх…

відео дня

Якщо ви погортаєте модний паблік Instagram, то чітко побачите, що манікюр 2020 став лаконічним – жінки в усьому світі прикрашають нігті дуже вибірково, тому манікюр виглядає легким, стильним і ненав'язливим. Зате усі тепер більше уваги звертають саме на основу.

Сьогодні ми розповімо вам про те, які кольори лаку будуть наймоднішими цієї осені – подивіться нашу фотогалерею, там зібрані зразки, і заплануйте похід до магазину за новими лаками!

Модний осінній манікюр 2020 - які кольори лаку в тренді

Спокійний зелений

У цьому кольорі багато життя, він надихає й наповнює енергією. Він більше теплий, ніж холодний, і він не кричить. На нігтях, особливо коротких, зелений колір виглядає дуже ефектно.

Смаглявий червоний

Якщо хочете гарний манікюр на осінь 2020, то шукайте цей чудовий і складний червоний, в якому поєдналися відтінки коричневого, помаранчевого і навіть жовтого. У цьому лакові всі відтінки осені.

Теплий каштан

Коли дні стають прохолодними, ми мимоволі тягнемося до всього, що може нас зігріти, і кава з молоком стає нашим улюбленим напоєм. Саме тому в трендах теплий каштановий відтінок лаку – він світліший, ніж коричневий, але на кілька відтінків темніший, ніж бежевий.

читайте такожАктуальний манікюр на 1 вересня: манікюр на короткі нігті та френч - фотоСлонова кістка

Для тих, хто закоханий у білий, на осінь є вдала альтернатива – слонова кістка. Цей приглушений колір не буде "чужинцем" серед інших відтінків осінньої гами. Тільки не скупіться на шари – намагайтеся зробити колір насиченим.

50 відтінків сірого

Не бійтеся, манікюр осінь 2020 сірого кольору не змусить вас виглядати сірою мишкою. Головне, підібрати вдалий відтінок, який пасуватиме саме вам – витратьте трохи часу, щоб знайти те, що вам личить. Для осені всі відтінки сірого актуальні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти