StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У моді імпозантна жіноча стрижка блант боб, яка омолоджує - фото

9 квітня 2020, 23:25оновлено 10 квітня 2020, 02:43
У моду знову повернулося гладке волосся – це те, на що слід орієнтуватися сьогодні. Стрижка блант боб як ніколи актуальна.

Безумовно, карантин змінив наше життя, його ритм, і змусив нас дивитися на світ іншими очима. Ми раптово почали розуміти, яке насправді величезне значення має таке просте побажання - будьте здорові.

Ми несподівано усвідомили, що можна будувати плани, слухати тренінги з особистісного зростання, мислити позитивно, ставити цілі і мріяти, і ... зупинитися. Таке глобальне випробування для нас уперше.

відео дня

Мода, до речі, теж змінюється. Так, на початку року ми говорили про певні тренди, а тогоріч відомі дизайнери показали нам, чим порадує мода 2020.

Але сьогодні чимало з того всього вже не має значення - весняна мода разом з трендами розчинилася, наче цукор у гарячому чаї: залишився тільки солодкий смак.

Таку ж революцію переживають сьогодні жіночі стрижки й зачіски. Хіба має значення, що якась стрижка сьогодні наймодніша, якщо можливості її зробити нема?

От поки ми з вами намагаємося вижити і вирішуємо нагальні питання, виявилося, що кучерики "здулися" - зачіски з локонами, яким пророкували величезну популярність у 2020 році, скочуються з модного олімпу, як важкий камінь на дно глибокої річки.

У моду знову повернулося гладке волосся – це те, на що слід орієнтуатися сьогодні. Стрижка блант боб як ніколи актуальна.

Звичайно, ми розуміємо, що цю стрижку ви зробите після того, як закінчиться карантин.

Главред зібрав свіжі зразки стрижки блант боб у фотогалерею - вам для натхнення і настрою.

Модна стрижка блант боб – особливості і кому пасує

Жіноча стрижка блант боб – це дуже рівна, як під лінійку, лінія зрізу волосся. Такий простий і в той же час незвичайний зріз забезпечує об'єм волосся на кінчиках, а також об'єм всієї шевелюри.

Стрижка блант боб – це нуль рваних жмутиків волосся і жодного натяку на асиметрію. Довжина – найрізноманітніша, яку хочете.

До речі, блант боб, або як ще кажуть - тупий боб - гарно поєднується з тонким прямим чубчиком.

Модна жіноча стрижка 2020 блант боб пасує під будь-яку форму обличчя, вона виглядає дуже стильно і має омолоджуючий ефект.

Тупий боб не звертає увагу на вік, тому стрижка з числа універсальних і для всіх.

Ця стрижка – чудове рішення для тих, в кого тонке й рідке волосся, так як вона легко додає об'єму.

читайте такожУ моду повернулася ефектна жіноча стрижка бродячий боб з 1920-х: фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, популярний подовжений чубок на бік слід на час забути – його зоряний час пішов, і все, що можна було, ми від нього вже взяли. На вершині модного олімпу спокусливий чубчик на два боки в стилі знаменитої французької актриси, секс-символу і однією з головних красунь 20 століття Бріджит Бардо.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти