StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Відразу +10 років і титул "карга": фарбування волосся, яке страшенно додає віку

17 березня 2020, 04:38
Жінки чи не щомісяця фарбують волосся, але часто вибирають жахливий відтінок, і виглядають потім так, наче їм не 40, а 60 років.

Це взимку можна одягнути шапку і особливо не перейматися з приводу кольору волосся. Тому зараз, коли прийшла весна, стало тепліше, і сонце яскраво світить, жінки почали фарбувати волосся. Тому що сивина з'явилася, корені відросли.

відео дня

Але це, швидше, виняток. Сучасні жінки, як правило, фарбують волосся досить часто, при цьому багато хто оновлює колір в домашніх умовах – щастя, що в магазинах стільки фарб для волосся, що можна заплутатися.

Ось тільки зі смаком у багатьох не склалося. Незрозуміло чому жінки щомісяця, давайте говорити відверто, фарбують волосся, при цьому вибирають жахливий відтінок, і виглядають потім так, немов їм не 40, а 50 чи навіть 60 років.

У салонах краси, до речі, теж бувають криворукі горе-майстри. Але зараз не про це.

Зверніть увагу, що в 2020 році в моді монохромне фарбування волосся, і навіть дуже популярне в минулі роки фарбування волосся балаяж відійшло на другий план. Тобто в моді однотонне волосся. Таким чином, щоб виглядати стильно і сучасно, не варто вигадувати велосипед - вибираєте потрібний відтінок, і фарбуєте волосся.

Модна фішка - яскравий відтінок, який допоможе досягти максимального природного ефекту. Тобто якщо вам подобаються руде волосся, то вам потрібен гарний насичений колір. Якщо вам подобається блонд, то зробіть гарний колір - досягти цього навіть в домашніх умовах цілком реально і не дуже складно.

Главред зібрав найгірші варіанти фарбування волосся, які добряче додають віку. У фотогалереї - наочний приклад того, як не треба фарбувати волосся в 2020 році.

Модне фарбування, до щодає віку

Велике мелірування - минуле століття

Дивно, але мелірування, коли пофарбовані великі пасма, і зараз зустрічається в нашому повсякденному житті. Напевно, ці жінки колись (коли це було модно) зробили таке фарбування, їх задарували компліментами, і вони застигли в тому стані, немов сплячі красуні. Прокиньтеся, це жахливо!

Кольорове фарбування для жінок після 40 років - це смішно

Останнім часом в моді кольорове волосся. Тільки мало хто звертає увагу на те, що яскраве забарвлення стильно виглядає виключно на молоденьких дівчатах. А що ми бачимо? Повно жінок у віці після 40, які, напевно, з метою омолодитися, фарбують волосся в рожевий чи малиновий колір. Насправді, таке фарбування дуже додає віку.

Червоне волосся - це завжди + 10 років

У минулому році в моді було червоне волосся, і в 2020 році тенденція фарбувати волосся в червоний колір все ще збереглася. Тільки жінки чомусь не бачать, що червоне волосся додає їм відразу плюс 10 років. Крім того, ообличчя стає більш важким. Уникайте червоного волосся!

Колір смоли робить старою

Дуже часто дівчата хочуть виглядати старшими, і фарбують волосся в чорний колір. Тепер прочитайте попереднє речення ще раз - тобто спеціально для того, щоб виглядати старшими. Напевно, це єдиний випадок, коли можна закрити очі на чорне волосся. Але якщо вам трохи більше за 30, то смоляний колір - це скоріше вирок для вас. Звичайно, бувають винятки, кому чорний колір личить. Але це все ж виключення, бо зазвичай чорне волосся додає жінкам зайвих років.

читайте такожНемов червона ганчірка для бика: манікюр, який дико дратує чоловіків - фотоНагадаємо, раніше повідомлялося, не кожен чоловік любить тонути в довгому жіночому волоссі. А якщо і любить, то тільки в чистому. Не сподівайтеся на гарні компліменти, якщо ваше волосся "нафаршироване" засобами для укладання волосся, а ще накручені "голубці" і потім все це зафіксоване товстим шаром лаку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти