Аналітик спрогнозував, як зміниться курс долара в найближчий тиждень

15 серпня 2021, 09:31
За минулий тиждень курс долара до гривні продовжив зниження, закривши семиденку на рівні в 26,66 гривні. Загальне зниження склало 15 копійок.
Курс валют
Аналітик спрогнозував, як зміниться курс долара в найближчий тиждень / УНІАН

Протягом найближчого тижня очікується, що курс долара до гривні знизиться. Такий прогноз в коментарі РБК-Україна дав аналітик копанні Альпарі Максим Пархоменко.

Повідомляється, що гривня зберігає потенціал зниження до 26,50 гривень за долар.

"Тиск на долар чинять сприятливі фактори, зважаючи на виконання бюджету і хороших макроекономічних умов. На додаток до цього пропозиція долара на ринку продовжує домінувати. На ринку практично немає покупців долара. Низький діловий сезон не дозволяє нарощувати імпорт, від чого і немає попиту на долар", - сказав він.

відео дня

Як зазначив Пархоменко, за минулий тиждень курс долара до гривні продовжив зниження, закривши семиденку на рівні в 26,66 гривні. Загальне зниження склало 15 копійок.

читайте такожКурс на 28: скільки коштуватиме долар і що на нього впливатиме

Нагадаємо, раніше експерти спрогнозували різке зростання курсу долара. На зниження курсу гривні впливають відразу кілька факторів.

Директор Інституту трансформації суспільства, економіст і політолог Олег Соскін пояснив, чому курс долара може злетіти до 39,5 гривні/ долар.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти