Парад перемоги в Києві пройде в червні: астролог Влад Росс спрогнозував кінець війни і майбутнє РФ

6 березня 2023, 12:20
Астролог розповів, коли на Московську область чекають сюрпризи від України, а на Росію – катастрофа на фронті.
Астролог Влад Росс розповів, коли на Росію чекає катастрофа на фронті
До параду перемоги в Києві залишилося менше ніж пів року, вважає астролог Влад Росс / Главред

Переломним моментом у російсько-українській війні стане березень, а до параду перемоги на Хрещатику залишилося менше ніж пів року. Про це в коментарі Главреду заявив астролог Влад Росс.

За словами астролога, в березні ситуація на фронті кардинально зміниться, і обумовлено це буде двома чинниками.

"По-перше, в гороскопі головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в березні включається переможна комбінація – зійдуться планети Юпітер (символ перемоги, щастя, успіху та контрнаступу) і Марса (символу війни). По-друге, 23 березня Плутон перейде в знак Водолія, під впливом якого перебуває Росія, а це вказує на майбутнє руйнування Російської Федерації. Тому 20-ті числа березня стануть переломними. І, очевидно, саме в цей час ЗСУ підуть у контрнаступ", – зазначив Влад Росс.

Ще одним важливим періодом у війні, який для Росії закінчиться катастрофою, за прогнозом астролога, будуть дні між затемненнями – наприкінці квітня і на початку травня.

"У ці дні буде катастрофічна поразка Російської Федерації. Фронт буде розвалений. Українська армія дійде до Мелітополя і Криму, оточить Донецьк і Луганськ. Поблизу затемнень, між 20 квітня і 5 травня, буде потужна битва", – запевнив Росс.

На думку астролога, вже вимальовується і дата капітуляції Росії.

"16 травня Юпітер перейде з Овна (знака війни) в Тельця (знак миру), після цього дуже ймовірна капітуляція Російської Федерації. До цієї дати закінчаться важливі заходи на фронті, і стане очевидною перемога України, всі зрозуміють, що наша країна виграла цю війну – і танками, і літаками, і ATACMS-ами", – стверджує Влад Росс.

При цьому астролог прогнозує чимало сюрпризів для Росії, зокрема, для Московської області.

"І танки, і авіація, і багато чого іншого несподівано швидко буде поставлено в Україну. Тому на Росію чекає маса сюрпризів по її території, зокрема, будуть найпотужніші прильоти в Московській області та Москві", – уточнив Влад Росс.

Також астролог вважає, що правління російського диктатора Володимира Путіна невпинно добігає кінця, оскільки після поразки Росії він не зможе залишатися "на троні".

"Правління Путіна закінчується. Залишатися при владі йому буде абсолютно нереально", – додав Росс.

Отже, вирішальні події російсько-української війни відбудуться навесні і на початку літа, а вже в червні можливий парад перемоги на Хрещатику, наголосив астролог.

"Після переходу Юпітера зі знака війни в знак миру, тобто в знак Тельця, можна буде говорити про закінчення війни. Особливо – коли Путін піде з життя, а це може статися навесні-влітку", – зазначив Влад Росс.

Крім того, астролог запевнив, що Україні точно не загрожує повторити долю Ізраїлю, тобто роками жити під постійними ракетними обстрілами.

"Це виключено з простої причини – не буде Російської Федерації, не буде кому погрожувати Україні. Після входження Плутона, символу смерті та руйнування, в знак зодіаку, пов'язаний із Росією, Водолія, РФ почне розвалюватися", – вважає Росс.

Більше того, коли поєднаються Сатурн і Нептун у знаку Овна, а станеться це в 2025 році, Російська Федерація "посиплеться на запчастини", стверджує астролог.

"Після цього Курська, Брянська, Ростовська або будь-яка інша область РФ уже не зможуть погрожувати Україні, оскільки будуть окремими дрібними державами. Першою відколеться Чечня, Рамзан Кадиров поїде в Дубай і вже звідти буде організовувати війну за незалежність своєї республіки. У Росії вже створена маса армій і ПВК, і, чим більше їх буде, тим більше конфліктних ситуацій буде й тим більше буде дроблення РФ. Замість нинішньої Росії може утворитися від 23 до 50-60 окремих регіонів", – вважає Влад Росс.

Більше того, астролог допускає, що деякі області РФ виявлять бажання стати частиною України, аби не стати частиною Китаю.

"Хлопці з західної Кубані, з Курської або Бєлгородської області раптом згадають, що колись вони були українцями, захочуть приєднатися до України і стати частиною ЄС. 2024 рік стане визначальним для входження України до Євросоюзу. Частина нинішньої Росії вирішить, що краще бути в ЄС разом з Україною, а ніж стати частиною Китаю", – зазначив Влад Росс.

Нагадаємо, раніше астролог Влад Росс склав прогноз на 2023 рік для Росії і Путіна. Крім того, Влад Росс назвав головні страхи Володимира Путіна, пов'язані з війною, і розповів, який із цих кошмарів російського диктатора може стати реальністю.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти