Задушив і відрізав великий палець: у Росії спіймали вбивцю викладачки інституту

26 жовтня 2020, 16:22
Чоловік хотів приховати листування зі своєю жертвою, для цього забрав її телефон і відрізав палець.
Задушив і відрізав великий палець: у Росії спіймали вбивцю викладачки інституту
Катерину Антонцеву вбив приятель / spb.kp.ru

У Санкт-Петербурзі затримали вбивцю викладача з Санкт-Петербурзького державного технологічного інституту. У 34-річної Катерини Антонцевої були пошкодження на шиї, також відрізаний один з пальців на руці. Саме цей доказ і вивів детективів на слід убивці. Підозрюваним виявився 36-річний приятель Катерини, який позичив у неї гроші.

"За даними слідства, підозрюваний увечері 22 жовтня 2020 року, перебуваючи у квартирі одного з будинків по вулиці Димитрова, на ґрунті особистих неприязних відносин зі своєю знайомою 1987 року народження, задушив останню. Після чого, з метою приховування скоєного злочину відрізав потерпілій великий палець правої руки для використання її мобільного телефону", - розповіли в слідчому управлінні СК РФ по Санкт-Петербургу, повідомляє КП Петербург.

Повідомляється, що відносно чоловіка порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 105 КК РФ (убивство).

відео дня

Судячи з усього, чоловік хотів приховати листування зі своєю жертвою, для цього забрав її телефон і відрізав палець.

Зараз відрізаний палець жінки, попередньо, знайшли. Чоловіка затримали, з ним вже працюють слідчі. Найближчим часом планується пред'явити звинувачення підозрюваному і просити суд про арешт.

Відомо, що чоловік захоплювався комп'ютерними іграми. Також відомо, що він позичав у вбитої гроші.

Убивство викладача в Росії - про що йшлося раніше:

  • У неділю, 25 жовтня, знайшли мертвою викладачку-біохіміка з Санкт-Петербурзького державного технологічного інституту, 34-річну Катерину Антонцеву.
  • Тіло жінки 1986 року народження знайшли 25 жовтня у квартирі будинку на вулиці Димитрова (Фрунзенський район). У неї був відрізаний палець. Також правоохоронці уточнили, що у вбитої викладачки була пошкоджена шия – її могли задушити.
  • За попередньою інформацією, вбивця відрізав палець для того, щоб розблокувати її телефон і зняти гроші з рахунків.
  • Тіло жінки в будинку на вулиці Димитрова виявив її коханий - підприємець, що займається будівництвом. Комерсанта кілька днів не було вдома, повернувшись, він застав педагога мертвою. Попередньо, вона лежала роздягненою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти