"Ви що коїте?": Пригожин в істериці налетів на Міноборони РФ через атаку дронів

30 травня 2023, 12:55оновлено 31 травня 2023, 09:40
Ватажка вагнерівців "прорвало" через атаку безпілотників на Москву – він висловив усе, що думає про можновладців Росії і звинуватив російське Міноборони.
Евгений Пригожин, атака дронов на Москву
Пригожин в істериці налетів на Міноборони РФ через атаку дронів/ колаж: Главред, фото: скрін, Telegram

Атака безпілотників на Москву вранці 30 травня внесла ще більший розкол у керівництво армії країни-агресорки Росії. Так, власник приватної військової компанії "Вагнера" Євген Пригожин, у якого й без того вистачало конфліктів з Міноборони країни-окупанта РФ, накинувся на російське оборонне відомство за "поганий захист Москви від атаки дронів".

Пригожин, не добираючи слів, висловив усе, що думає про російське Міноборони і чиновників, які у ньому сидять. При цьому свої емоції він висловлював, щедро приправляючи їх добірною лайкою. Відповідний фрагмент аудіо з’явився у Telegram.

"Ви що коїте?.. Ви є Міністерством оборони. Але ви не зробили нічого [неценз.] для того, щоб наступати. Чому [неценз.] ви допускаєте прильоти цих безпілотників у Москву? Якщо вони на Рубльовку летять до вас додому, то й нехай [неценз.], хай ваші будинки палають. Але що людям звичайним робити, коли у їхні вікна врізаються безпілотники з вибуховою речовиною? Як громадянин, я глибоко обурений, що ці мерзотники спокійно сидять… І тому я вважаю, що народ має повне право поставити їм ці запитання, цим негідникам. Адже я про це вже багато разів попереджав. Але слухати ніхто не хоче, тому що я злий і засмучую бюрократів, яким живеться прекрасно", – сказав Пригожин.

відео дня
Пригожин
Пригожин налетів на Міноборони РФ після атаки дронів на Москву/ скрін

Дивіться відео, як Пригожин налетів зі звинуваченнями на Міноборони РФ.

Увага! У відео присутня нецензурна лексика. 18+

Масована атака дронів на Москву

Нагадаємо, Москва у ніч на 30 травня і вранці була атакована 25 дронами. Повідомлялося, що кілька дронів влучили у багатоповерхівки.

Зокрема, один з дронів влучив у 15-поверхівку у Новій Москві, частково пошкодивши вікна і плиту перекриття на верхніх поверхах. Також зазначається, що влучання у багатоповерхівки з незначними пошкодженнями були на Профспілковій вулиці та Ленінському проспекті у Москві.

На атаку дронами по Москві одразу відреагували росіяни у соцмережах. Частина з них почала писати про "діряве російське ППО". Частина росіян почала панікувати і писати, що скоро Москва стане найнебезпечнішим містом у країні-агресорці Росії. Проте дехто почав закликати російських окупантів "відповісти" на таку атаку потужнішою зброєю і знищувати українців. Хтось закликав знищити Київ вщент.

Пізніше стало відомо, що в епіцентрі атаки дронів опинилися резиденція Путіна і маєтки еліти РФ. Один з дронів не долетів всього 3 км до резиденції Путіна в Ново-Огарьово. Також безпілотники помітили недалеко від місць проживання Шойгу та іншої еліти країни-агресорки Росії.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти