У РФ стверджують, що під Москвою впав синьо-жовтий безпілотник із написом "Слава Україні"

28 березня 2023, 18:42
Російські пропагандисти повідомляють, що інформацію про невідомий дрон підтвердили у правоохоронних органах держави-терористки.
в РФ упал дрон
У РФ стверджують, що під Москвою впав синьо-жовтий безпілотник / телеграм-канал Baza

У країні-агресорці Росії стверджують, що на території Москви знайшли уламки синьо-жовтого безпілотника з написом "Слава Україні". Він нібито впав біля залізничних колій на території так званої Нової Москви.

Як пише пропагандистський телеграм-канал Baza, уламки знайшов мешканець села Світіно, коли гуляв із собакою. Вони знаходилися приблизно за 100 метрів від залізниці.

"Приблизний розмах крил БПЛА, що впав, – два метри. За словами чоловіка, який виявив безпілотник, у нього на крилах було написано "Слава Україні"", - йдеться в повідомленні.

Російські пропагандисти також повідомляють, що інформацію про невідомий дрон підтвердили у правоохоронних органах держави-терористки. Там заявили, що "на місці працюють слідчі".

Нагадаємо, вдень, 26 березня, в російському місті Кірєєвськ Тульської області стався вибух. В результаті якого були пошкоджені приватний і багатоповерховий будинок. За інформацією російських ЗМІ, причиною вибуху міг бути безпілотний літальний апарат.

Окрім того, 22 березня у Курську відбувся потужна "бавовна". Місцеві пабліки повідомляли про сильні вибухи в районі аеропорту. Російські пропагандисти поширювали інформацію про те, що причин для паніки нібито немає.

До цього, 20 березня в тимчасово окупованому Джанкої пролунали вибухи. Там безпілотники атакували залізницю – один зі шляхів постачання армії РФ. Також вибухи зафіксували поблизу військового аеродрому.

Більше новин про вибухи у РФ:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти