У Москві жінка здала поліції власну доньку через її проукраїнську позицію

25 квітня 2023, 20:54
Жінка повідомила правоохоронцям, що її дочка нібито погрожувала їй розправою через недостатньо проукраїнську позицію.
Россиянка написала на дочь донос
Росіянка здала поліції власну доньку через її проукраїнську позицію / Міноборони РФ, Baza

Мешканка Москви написала донос в поліцію на власну доньку через сварку щодо війни в Україні. У росіянок розійшлися погляди щодо так званої "спецоперації".

Як повідомляє Baza, політичний розкол стався у сім'ї 59-річної Тетяни, коли вона вирішила обговорити з дочкою Іриною дії РФ в Україні. Донька жінки регулярно дивиться відео на військову тематику і постійно скандалить з матір'ю через агресію РФ проти України. А пів року тому вона вже посварилася зі старшою сестрою та її чоловіком. Тоді у них також розійшлися погляди на те, що відбувається.

"Днями чергова спроба вирішити міжусобний конфлікт повністю провалилася. Під час сімейних дебатів Тетяна та Ірина остаточно посварилися – аж до того, що через три дні мати, причаївши образу, написала на дочку заяву", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Жінка повідомила правоохоронцям, що її дочка нібито погрожувала їй розправою через недостатньо проукраїнську позицію. Дипломатичним шляхом залагодити цей конфлікт не вдалося, тож тепер у їхніх складних стосунках доведеться розбиратися поліцейським.

Нагадаємо, раніше мама співачки Наташі Корольової Людмила Поривай підтримала Україну і зреклася зятя-путініста Тарзана, який регулярно транслює маячню Кремля в соцмережах.

Також Главред розповідав, що російська актриса і телеведуча Тетяна Лазарєва, яка публічно підтримує Україну в протистоянні російським окупантам, розповіла, що в російських ЗМІ її активно "ховають".

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти