"Крові не треба": розвідник озвучив варіанти відсторонення Путіна

19 травня 2020, 22:32
Однокурсник Путіна вважає, що в Росії все пройде так, що "ніхто й не пискне".
Шнурів висміяв фанатів Путіна
Путіна можуть прибрати з влади - розвідник / Instagram

Президента Росії Володимира Путіна запросто можуть прибрати з влади, попри його бажання "правити вічно".

Колишній радянський розвідник і однокурсник російського лідера по інституту КДБ Юрій Швець назвав головні варіанти розвитку подій.

"Пам'ятайте, Горбачов пішов у Форос, Путін пішов у бункер на Валдаї. Тепер він – Путін завалдайський. Крапка. Ніхто навіть питати не буде. Або взагалі куди-небудь він пішов, десь здалеку спостерігає. Або інфаркт, або ще що-небудь типу того – варіантів багато, й вони навіть не принципові", – сказав він в інтерв'ю Гордону.

відео дня

читайте такожЕксперт спрогнозував, чого Україні очікувати після відходу Путіна

За словами Швеця, який понад 25 років проживає у США і став там аналітиком бізнес-розвідки, під час влади в Росії бажано все зробити так, "щоб крові не було".

"Все-таки початок XXI століття. Все інше пройде – і ніхто навіть не пискне. Тому що вже створена достатня психологічна та інформаційна основа для того, щоб людину прибрати", – переконаний він.

Екс-радянський розвідник зазначив, що останні 20 років всі засоби масової інформації Росії створювали образ "путінкінленду" – так звану матрицю, абсолютно фейковий образ Путіна та Росії.

"І ось вона впала із настанням епідемії коронавірусу, як картковий будиночок", – підкреслив Швець.

Раніше Главред писав, що російський політолог Дмитро Орєшкін вважає, що у президента РФ Володимира Путіна немає ресурсів для того, щоб економічно задушити Україну.

Раніше ветеран зовнішньої розвідки, генерал-лейтенант Василь Богдан говорив, що, за чутками, Володимир Путін розраховує на значне ослаблення України через коронавірус з Китаю, і президент може "наїхати" на державу влітку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти