"У д*пу нехай собі засунуть": у РФ жінка з діабетом обурилася цукеркам від Єдиної Росії

23 травня 2020, 01:50
Росіянка відмовилася впускати в квартиру агітаторів.
Жінка прогнала агітаторів з цукерками / Фото: скріншот з відео

У РФ в місті Челябінськ місцева мешканка, яка хворіє на цукровий діабет, прогнала агітаторів від партії Єдина Росія, що мали намір вручити їй коробку цукерок.

На відео, опублікованому в YouTube, жінка заявила, що чекала соціального працівника з ліками від діабету, а їй принесли цукерки, заборонені при даному захворюванні.

Агітатори запропонували росіянці цукерки в обмін на реєстрацію на праймеріз. Жінка відмовилася впускати агітаторів в квартиру і вилаяла їх за недоречний вчинок.

"Вони хочуть, щоб ми проголосували за тих, хто нас вбиває цими цукерками. У д*пу нехай собі засунуть, так і передай. Я їх зневажаю. А цукерки нехай самі жеруть... Ось так я зустрічаю Єдину Росію. Вони ходять по квартирах, і двом людям із цукровим діабетом: інваліду першої групи і мені запропонували цукерок, щоб я зареєструвалися на сайті і замість мене проголосували за продовження цього жаху. Немає ліків, немає освіти, а вони ходять пропонують цукерки", — заявила жінка.

Нагадаємо, фото медсестри з Тульської лікарні облетіло весь світ, і стало вірусним - завдяки тому, що тульська медсестра без одягу одягла прозорий захисний костюм для лікування хворих коронавірусом.

Як раніше повідомлялося, 22 травня в Росії встановлений новий рекорд смертей від коронавіруса: там за добу від COVID-19 померли 150 осіб, включаючи 73 жителів Москви. Це найбільший показник по країні з початку пандемії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти