"Наші війська на кордоні з Польщею" : у російській Держдумі назвали шалене умови закінчення війни з Україною

7 травня 2022, 19:21
1064
Також У Держдумі знову повторили тезу пропаганди-мовляв, обов'язковою умовою закінчення війни буде так звана "денацифікація і демілітаризація" України.
Російські військові
У російській Держдумі назвали шалене умови закінчення війни з Україною / Reuters

У Держдумі, нижній палаті парламенту Росії, держави-агресора, заявили ‒ війна з Україною закінчиться, тільки-но російська армія досягне україно-польського кордону. Таку заяву зробив віце-спікер Держдуми Петро Толстой в інтерв'ю британському виданню The Times.

"Незважаючи на допомогу з Європи і істерію Бориса Джонсона або Маріо Драгі, ми закінчимо "операцію", коли вважаємо за потрібне. Думаю, ми зупинимося на кордоні з Польщею", - заявив він

Також Толстой зазначив, що обов'язковою умовою закінчення війни буде так звана "денацифікація і демілітаризація" України, оскільки, на його думку, "тоді більше не буде можливості перетворити її в горезвісну анти-Росію".

читайте також"Грів крісло Путіна": у Зеленського висміяли Медведєва за українофобський опус

Нагадаємо, раніше Різні високопоставлені особи країни-агресора вже неодноразово стверджували, що"Польща планує захопити західну територію України".

Про це заявляли вже колишній президент країни Дмитро Медведєв, а також прессекретар нинішнього російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков.

На такі заяви з сарказмом оперативно відреагували в Офісі президента України, зазначивши, що Польща – потужний союзник і партнер України.

Більш того, радник керівника ОП Михайло Подоляк іронічно зазначив ‒ мовляв, раз Медведєв таке говорив, то, напевно, "дух Жириновського вселився в нього".

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти