Іванка Трамп посварилася з батьком через Байдена - ЗМІ

12 січня 2021, 11:06
У прагненні врятувати свою політичну кар'єру дочка Трампа викликала невдоволення свого батька.
Іванка Трамп
Іванка Трамп зібралася відвідати інавгурацію Байдена / Instagram

Дочка чинного глави Білого дому Дональда Трампа Іванка вирішила відвідати інавгурацію обраного президента США Джо Байдена, яка запланована на 20 січня.

На тлі подій у Вашингтоні Іванка Трамп хоче "справити хороше враження" і врятувати свою політичну кар'єру. Про це пише Daily Mail з посиланням на джерело в Білому домі.

"Іванка стурбована тим, що її багатообіцяюча політична кар'єра перебуває під загрозою, і вона робить все можливе, щоби врятувати свою репутацію", – розповів співрозмовник.

При цьому сам президент Трамп обурений - він назвав це рішення своєї дочки "найгіршим, яке вона могла ухвалити". Трамп вважає, що їхня сім'я повинна згуртуватися і виступити єдиним фронтом.

"Президент сказав своїй дочці, що її присутність на інавгурації коштуватиме їй тисяч прихильників і буде найгіршим рішенням, яке вона коли-небудь могла ухвалити", - зазначило джерело.

У свою чергу, Іванка Трамп говорила, що повинна захищати свої політичні прагнення і не збирається все зіпсувати, відвідавши старт кампанії свого батька 2024 року, що запланований на день інавгурації Байдена - 20 січня.

Видання зазначає, що інше джерело в Білому домі заперечувало, що Іванка Трамп планує бути присутньою на інавгурації.

читайте також"Рахує хвилини до розлучення": екс-співробітники Білого дому розповіли про майбутній крах сім'ї Трампа

Вибори в США та інавгурація Джо Байдена-про що раніше повідомляв Главред:

  • Церемонія інавгурації нового глави держави, після якої Джо Байден офіційно стане президентом Америки, має відбутися 20 січня 2021 року.
  • Дональд Трамп відмовився від участі в інавгурації Джо Байдена, який переміг на президентських виборах. Трамп заявив, що відмовляється йти на церемонію.
  • Останнім президентом, який не був присутній на приведенні до присяги свого наступника, був президент Ендрю Джонсон в 1869 році, якому був оголошений імпічмент. Також Джон Адамс (2-й президент США,1797 – 1801) і Джон Квінсі Адамс (6-й президент США,1825 – 1829) знехтували своїми наступниками.
  • 11 січня в нижній палаті Конгресу США повинні розглянути питання про імпічмент президента Дональда Трампа. Його звинувачують у підбурюванні до заворушень у Вашингтоні, що спричинили людські жертви.
  • Чинний президент США Дональд Трамп висловив думку, що не вірить в те, що віце-президент Майкл Пенс і члени Конгресу будуть використовувати 25-ту поправку до конституції штатів, щоби відсторонити його від посади.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти