Екстремальні пологи в небі: афганка народила дочку на борту евакуаційного літака США

23 серпня 2021, 06:43
Командир повітряного судна спустився нижче, щоби збільшити тиск в літаку. Це допомогло стабілізувати ситуацію та врятувати життя матері й дитини.
Екстремальні пологи в небі: афганка народила дочку на борту евакуаційного літака США
Персонал 86-ї медичної групи допоміг афганській матері та її родині вийти з літака C-17 Globemaster III / Фото twitter.com/DeptofDefense

У жінки, яку евакуювали з Афганістану, почалися пологи з ускладненнями прямо в літаку С-17 Globemaster III.

Громадянка Афганістану народила дівчинку на борту американського евакуаційного літака. Командир повітряного судна вирішив спуститися нижче, щоби збільшити тиск в літаку. Це допомогло стабілізувати ситуацію та врятувати життя матері.

Екстремальні пологи в небі відбулися в суботу, 21 серпня. Міністерство оборони США в Twitter опублікувало фотографії, на яких персонал 86-ї медичної групи допомагає афганській матері та її родині вийти з літака C-17 Globemaster III "за кілька хвилин після того, як вона народила дитину на борту літака".

Літак летів з проміжної бази на Близькому Сході та прямував до авіабази Рамштайн в Німеччині. Після приземлення дівчинку та її матір госпіталізували до найближчого медичного закладу. Вони в задовільному стані.

Екстремальні пологи в небі: афганка народила дочку на борту евакуаційного літака США
Фото twitter.com/DeptofDefense

Як повідомляв Главред, вранці 22 серпня, в Україну прибув військово-транспортний літак Іл-76МД з евакуйованими з Афганістану.

Борт вивіз з Кабула українців, а також громадян інших держав.

Нагадаємо, 16 серпня світ облетіли шокуючі кадри – афганці штурмували американський транспортний літак в аеропорту Кабула. Люди залазили на крила і шасі літака в надії вибратися з країни. Закінчувалося все трагічно - після зльоту люди падали на землю з величезної висоти.

читайте такожПолювання на афганців, які співпрацювали з НАТО, і вбивства жінок без паранджі: як таліби встановлюють свій режим

17 серпня з'явилося фото з борту американського вантажного літака C-17 Globemaster III – туди вдалося пробратися 640 афганцям. На фото зсередини Boeing видно, що в літаку немає жодного вільного місця. Цей борт в Мережі назвали "сучасним Ноєвим ковчегом".

У Мережу також потрапило відео, на якому видно, як маленьку дівчинку через натовп передають з рук в руки американським солдатам по той бік стіни аеропорту в надії, що її евакуюють з Афганістану.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти