У Росії вибухнув газ у багатоповерхівці: кількість жертв зростає

4 квітня 2020, 22:06
Рятувальники витягли з-під завалів тіло третього загиблого.
У Росії вибухнув газ у багатоповерхівці: кількість жертв зростає
В результаті вибуху обвалився цілий під'їзд / Фото: Telegram-канал Mash

У Росії в підмосковному селищі Орєхово-Зуєво 4 квітня прогримів вибух газу в житловому п'ятиповерховому будинку, внаслідок зруйнувався один з під'їздів.

Як повідомляє ТАСС, за попередньою версією, причиною події стала несправність газової колонки.

В результаті події постраждали шість осіб, з них четверо були госпіталізовані. Три людини знаходяться в реанімації, один - у стані середньої тяжкості. Вже повідомляється про витягання тіл трьох загиблих, але точна кількість жертв поки невідома.

відео дня

Російська влада розмістила всіх постраждалих в місцях тимчасового перебування.

"Зараз має бути обстеження будинку. Всіх, кого треба, ми розмістимо. Зрозуміло, що ліки, речі — все це максимально організуємо. Найголовніше, щоб люди були живі. В 17 годин пропоную зустрітися і відповісти на всі питання. За цей час вам привезуть гаряче харчування", —зазначив губернатор Московської області Андрій Воробйов.

Telegram-каналу Mash стали відомі імена постраждалих. Відзначається, що в реанімації опинилися Михайло Вазягін, Григорій Карпов, а також 62-річна Марина Юріївна, у якої діагностували закриту черепно-мозкову травму і струс мозку.

Як раніше повідомлялося, неподалік Мурманська в Росії стався страшний вибух боєприпасів на складі ракетно-артилерійського заводу.

Нагадаємо, в Росії відбулося чергове ЧП. У Мурманській області прогримів вибух у військовій частині. В результаті інциденту постраждали як мінімум шестеро морських піхотинців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти