"Лицемірство": у Москві чоловік влаштував криваву бійню у храмі

16 лютого 2020, 11:16
Юхим Єфімов увірвався в храм під час служби і спробував напасти на батюшку.
Ефим Ефимов напал на храм в Москве
Юхим Єфімов напав на храм в Москві / Telegram-каналу Mash

У храмі Святителя Миколая, розташованому в центрі Москви, в неділю, 16 лютого, чоловік влаштував різанину. В результаті інциденту дві людини отримали поранення.

"Співробітники поліції по гарячих слідах затримали 26-річного жителя Липецької області, який вранці 16 лютого увійшов в будівлю храму на Бакунинской вулиці та ножем заподіяв тілесні ушкодження двом громадянам. Постраждалі направлені в медичні установи для надання допомоги", - йдеться в повідомленні прес-служби МВС РФ.

Правоохоронці встановили причини події і зараз вирішується питання про відкриття кримінальної справи. За попередніми даними, чоловік перебував у неадекватному стані.

Повідомляється, що постраждали в результаті нападу два помічники настоятеля. Їх життю зараз нічого не загрожує, вони знаходяться в лікарні під наглядом медиків.

За даними Telegram-каналу Mash, нападником виявився 26-річний Юхим Єфімов. Він зайшов у храм з ножем у руках і попрямував прямо до вівтаря, де батюшка служив службу. Помічник священнослужителя спробував зупинити Єфімова, але той вдарив його ножем. Парафіянам вдалося скрутити нападника до приїзду правоохоронців.

Свідки події вважають, що Єфімов знав, куди йде і навіщо. Деякі припускають, що нападник готувався до атаки і його метою був батюшка.

Telegram-канал Life shot повідомляє, що Єфімов приїхав до Москви їх Липецька на заробітки і нікого теракту не готував, а влаштував різанину в храмі, тому що його не влаштовує лицемірство".

Як раніше повідомляв Главред, у російському Новосибірську 34-річний чоловік жорстоко зарізав прямо в під'їзді свою вагітну подругу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти