У Слузі народу хочуть обмежувати права тих, хто відмовився вакцинуватися

28 березня 2021, 22:34
Нардеп Дмитро Гурин вважає, що навколишні "не повинні нести наслідки" через те, що деяким людям "страшно" щепитися від коронавірусу COVID-19.
Гурін
Дмитро Гурін / УНІАН

Народний депутат від президентської політсили, партії Слуга народу, Дмитро Гурін запропонував обмежувати права українців, які не захочуть щепитися від коронавірусу COVID-19. Про це він написав у Facebook.

"Наступний крок після забезпеченням країни достатнім на 100% обсягом вакцин ‒ обмежити тих, хто відмовляється від вакцинації, в окремих правах, які несуть загрозу життю і здоров'ю інших громадян (заборона відвідування кафе і ресторанів, шкіл, вишів, театрів, кіно, спортивні події та інші), як зараз робить Ізраїль і готуються зробити інші країни в Європі", ‒ заявив нардеп.

Гурин вважає, що оточуючі "не повинні нести наслідки" через те, що деяким людям "страшно" щепитися від коронавірусу COVID-19.

"Вам страшно - ви сидите вдома. Все просто. Хоча що я говорю про школи, Верховний суд вже прийняв рішення, що заборона відвідування шкіл невакцинованими дітьми є законною", ‒ додав депутат.

читайте такожУ слузі народу розповіли, чи доведена ефективність закупленої Україною вакцини від COVID-19

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • 22 березня в Україні розпочався другий етап вакцинації від коронавірусу.
  • Пізніше МОЗ оцінило темпи вакцинації від коронавірусу в Україні.
  • У МОЗ назвали терміни прибуття вакцини Pfizer в Україну.
  • Тим часом в Україну прибула перша партія китайської вакцини від коронавірусу CoronaVac виробництва компанії Sinovac.
  • Депутат від Партії Слуга народу Юрій Камельчук заявляв про те, що вакцина від коронавірусу може нашкодити організму людини
  • "Як стверджують деякі лікарі-епідеміологи, Додаткові втручання можуть викликати певні побічні ефекти - я не кажу великі, малі, тривалі і т.д. це зауваження кваліфікованого лікаря, керівника лікарні. Я маю на увазі будь-які речі, які можуть впливати на імунну систему - це може бути вакцина, будь-який лікарський препарат, який впливає на імунну систему", - зазначив нардеп.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти