У Дніпрі чоловік з ножем прямо в магазині накинувся на свою співмешканку і її крихітну доньку

25 червня 2021, 16:28
На Європейській площі у Дніпрі чоловік наніс поранення 28-річній жінці і дитині 2020 року народження.
У Дніпрі чоловік з ножем прямо в магазині накинувся на свою співмешканку і її крихітну доньку
У Дніпрі чоловік з ножем прямо в магазині накинувся на свою співмешканку і її крихітну доньку / скріншот з відео

Кричущий випадок стався у центрі Дніпра - там чоловік з ножем напав на жінку і її однорічну доньку. Унаслідок нападу дівчинка з мамою з ножовими пораненнями опинилися в лікарні.

Як повідомляє ТСН.uа з посиланням на Дніпровське відділення поліції, інцидент стався вдень 24 червня на Європейській площі. Там в одному з магазинів між чоловіком і його 28-річною співмешканкою розгорівся скандал. Унаслідок сварки чоловік наніс жінці та її дитині ножові поранення.

"До поліції надійшло повідомлення, що на Європейській площі чоловік наніс поранення 28-річній жінці та дитині 2020 року народження. Особу чоловіка встановлено. Наразі правоохоронці встановлюють його місцезнаходження. За фактом події внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 125 ("Умисне легке тілесне ушкодження") КК України", — розповіла пресофіцерка Дніпровського відділення поліції Аліна Стадник.

Відео події згодом потрапило до соцмережі. На ролику видно, як на площі сидить жінка з закривавленою скронею. Ймовірніше, до моменту приїзду "швидкої" і поліції допомогу постраждалим надавали місцеві жителі.

Зазначимо, що за нанесення тілесних ушкоджень чоловікові загрожує штраф або виправні роботи.

читайте такожУ Дніпрі чоловік витягнув жінку за волосся з чужого будинку і вбив на очах у дітей - ЗМІРаніше в Дніпропетровській області суд виніс вирок жінці, яка так сильно била свого 4-річного сина, що він помер. Сказилася горе-мати через те, що дитина не захотіла няньчити маленьку сестричку. Тепер жінка проведе за ґратами 9 років. Але своєї провини жінка так і не визнала.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти