У центрі Києва провалився асфальт, є ризик повторного обвалу, рух обмежено

16 грудня 2021, 09:52
Інцидент стався на бульварі Шевченка. Рух обмежено двома смугами, третя - відкрита для транспорту. Не виключено повне перекриття проїзду.
провал асфальту
​​​​​На бульварі Шевченка в Києві провалився асфальт / Фото kyivcity.gov.ua

У Києві на бульварі Шевченка стався провал асфальту. Через падіння тиску у водопроводі існує небезпека повторного обвалу асфальтного покриття. Рух транспорту обмежено в напрямку Бессарабської площі.

Як повідомили в пресслужбі КМДА, щоби запобігти подальшим аваріям, фахівці Київводоканалу мінятимуть частину трубопроводу.

Зараз на бульварі Шевченка рух обмежено по двох смугах, третя - відкрита для транспорту. Місце провалу асфальту огороджено. Залежно від масштабів робіт можливе повне перекриття проїзду.

відео дня

Пошкодження виникло на чавунному трубопроводі діаметром 150 мм, який був побудований ще в 1956 році. Причиною аварії є зношеність водопровідної мережі та велике навантаження на неї.

Як повідомляв Главред, в жовтні на Лівому березі Києва на проспекті Алішера Навої провалився асфальт - через це було перекрито рух транспорту від бульвару Перова в напрямку вулиці Райдужна.

Раніше в Києві вантажівка провалилася під землю на Арсенальній площі. Причому її нещодавно відреставрували та облаштували новий фонтан. Два лівих колеса транспортного засобу пішли під плитку, внаслідок чого автівку перекосило на лівий бік.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти