"Укрзалізниця - це хороша годівниця": кондуктори придумали новий вид пасажирів - "платний заєць"

29 червня 2021, 09:30
УЗ потрапила в черговий скандал через недобросовісних кондукторів. Вони беруть гроші за проїзд, але квитки не видають. Така схема працює часто-густо.
УЗ
Через кілька місяців рейковий автобус Сміла-Черкаси скасують через збитковість, вважає журналіст / Фото facebook.com/TyshchenkoBogdanM

На новому рейковому автобусі Укрзалізниці, який їздить за маршрутом Сміла – Черкаси, кондуктори відкрито пропонують пасажирам їхати за меншу суму, однак без квитка.

Журналіст Богдан Тищенко розповів у Facebook про свій досвід поїздки в рейковому автобусі. За його словами, кондуктор запропонував йому два варіанти проїзду - або за 20 гривень, але без квитка, або за 25 з квитком.

"Всі люди, яки сиділи поруч зі мною, спокійно платили в кишеню "кондукторам", які самі відкрито проявляли ініціативу", - написав журналіст.

відео дня

Тищенко зазначив, що цей новий транспорт має лише один вагон. З селища, в якому зупиняється рейковий автобус, до Черкас можна доїхати за 15 хвилин. За ці ж гроші можна скористатися звичайною маршруткою, але їхати на годину довше. Журналіст вважає, що через кілька місяців цей рейковий автобус скасують через збитковість, адже прибуток йде в кишеню кондуктору.

На повідомлення Тищенка відреагувала Укрзалізниця. У компанії вибачилися за дану ситуацію і попросили надати детальну інформацію про поїздку.

"Просимо вас надати більш детальну інформацію про вашу поїздку, а саме: номер поїзда і дату відправлення і ваш особистий номер телефону, щоби ми могли зареєструвати офіційне звернення", - йдеться в повідомленні.

'Укрзалізниця - це хороша годівниця': кондуктори придумали новий вид пасажирів - 'платний заєць'

Тим часом користувачі соцмережі погоджуються з автором публікації та додають, що подібних випадків в УЗ дуже багато.

"Саме така ситуація з приміськими електричками поблизу Києва. І за часів Порошенка, і за часів Зеленського. На жаль".

'Укрзалізниця - це хороша годівниця': кондуктори придумали новий вид пасажирів - 'платний заєць'

"Люди платять дешевше. Але квиток - це і страховка, про що вони не думають. Переконаний, що риба гниє з голови. Укрзалізниця - це хороша годівниця, але не для кондукторів".

'Укрзалізниця - це хороша годівниця': кондуктори придумали новий вид пасажирів - 'платний заєць'

"Не думаю, що провідник сам від себе це робить. Таке завжди кришується".

'Укрзалізниця - це хороша годівниця': кондуктори придумали новий вид пасажирів - 'платний заєць'

Як повідомляв Главред, під час руху поїзда Укрзалізниці №26 сполученням Рахів-Одеса в одному з плацкартних вагонів стався прорив труби, внаслідок чого салон виявився залитий водою. За словами пасажирів, труба у вагоні прогнила та лопнула при різкому поштовху.

Тим часом українська актриса театру і кіно Римма Зюбіна 2 червня обурилася через те, що їй потрібно було добиратися в Ужгород в свіжопофарбованому вагоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти