Вчительку, яка влаштувала трагічну екскурсію на Львівщині, схопив серцевий напад

2 червня 2021, 16:14оновлено 2 червня 2021, 21:32
Крім того, вчителя, який намагався витягнути хлопчика з-під води, госпіталізували з переохолодженням.
Вчительку, яка влаштувала трагічну екскурсію на Львівщині, схопив серцевий напад
Трагедія з дітьми на водоспаді / ДСНС

На Львівщині під час екскурсії впав у водоспад і потонув школяр.

Після трагедії, керівник управління освіти Львівської міськради Зоряна Довганик повідомила, що одна з вчительок, яка супроводжувала шкільну екскурсію на водоспад Кам'янка, отримала серцевий напад і була госпіталізована в лікарню.

"Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Класний керівник, який супроводжував дітей, отримав серцевий напад, тому перебуває зараз у лікарні в місті Сколе. Крім того вчитель, який рятував життя дитині, наковтався води і отримав переохолодження, тому також доставлений в лікарню в Сколе", - повідомила Зоряна Довганик.

Йдеться про 45-річну класну керівницю, пише zaxid.net, а також про 53-річного вчителя християнської етики, який намагався витягнути хлопчика з-під води.

Як повідомляють у пресслужбі Львівської держадміністрації, управління освіти створить комісію для розслідування всіх фактів цієї трагедії.

читайте такожЗимова риболовля обернулася трагедією: на Черкащині потонули двоє дорослих і дитина

Міський голова Львова Андрій Садовий у соціальних мережах уточнив, що хлопчик — це учень 6 класу однієї зі шкіл Львова. Він поїхав в село Кам'янка на екскурсію.

"Під час екскурсії в с. Кам'янка учень 6 класу львівської школи підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, в результаті чого отримав травму несумісну з життям", — повідомив мер Львова.

Вчительку, яка влаштувала трагічну екскурсію на Львівщині, схопив серцевий напад

Довідка.Кам'янський водоспад знаходиться між селами Кам'янка та Дубина на території Національного природного парку Сколівські Бескиди. Висота водоспаду становить близько 7 метрів.

Як раніше повідомляв Главред, на Полтавщині у ванній потонула однорічна дитина. Тіло виявив співмешканець п'яної матері.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти