У Горлівці - "бавовна": куди прилетіло

11 серпня 2024, 14:59
218
Російські окупанти продовжують зазнавати втрат у боях з ЗСУ.
У Горлівці -
Триває війна з російськими загарбниками / Колаж Главреда. Фото: скріншот відео, Телеграм Андрющенка

В окупованій Горлівці у неділю, 11 серпня, прогриміли гучні вибухи. У соцмережах повідомили про прильоти по місцю базування російських загарбників.

Стовп густого диму після вибухів здійнявся у районі машинобудівного заводу імені Кірова, про що свідчать кадри, опубліковані у Мережі.

Російські пабліки замовчують місце базування окупантів, стверджуючи, що внаслідок атаки нібито постраждали цивільні обʼєкти.

відео дня

Водночас у соцмережах підтверджують, що приліт стався безпосередньо по окупантах.

Є інформація, що у місці прильоту росіяни розмістили склади і техніку. Це вже не перше влучання у цей район, зауважує радник мера Маріуполя Петро Андрющенка.

Вибухи у Горлівці - дивіться відео:

Війна в Україні - останні новини

Як писав Главред, аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські війська, ймовірно, захопили село Невельське під Покровськом. Також окупанти просунулися поблизу Кремінної, на Торецькому і Донецькому напрямках.

Напередодні у Херсонській області розширили перелік населених пунктів для обов’язкової евакуації населення. До поточного списку додалися ще 50 населених пунктів.

Тим часом західні аналітики вважають, що бої в Курській області можуть прискорити завершення війни. Операція українських військ в Курській області стала найбільшим територіальним проривом з часів контрнаступу в Харкові та Херсоні восени 2022 року.

Які втрати російських військ за два роки війни в Україні?

У Міністерстві оборони Великої Британії заявили, що із початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія розгорнула 130 батальйонних тактичних груп - щонайменше 100 тис. окупантів.

За даними британської розвідки, підтверджені втрати Росії включають понад 2 700 танків і 5 000 БМП та БТР. Ймовірно, загиблими та пораненими є близько 350 000 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти