Скандальна стоматолог, яка б'є і душить дітей, продовжує працювати

24 лютого 2021, 19:59
Інна Кравчук не є посадовою особою, тому на період слідства вона може продовжувати свою діяльність.
Скандальна стоматолог, яка б'є і душить дітей, продовжує працювати
Стоматолог з Рівного продовжує працювати

У Рівному скандальний стоматолог Інна Кравчук, яку звинувачують у побитті своїх маленьких пацієнтів під час прийому, продовжує працювати в клініці. Фігурантку п'ять кримінальних справ не раз вже бачили на своєму робочому місці, повідомляє Радіо Трек.

У Мережі також опублікували відповідні фото, зняті жителями Рівного днями. На кадрах видно, як лікар Кравчук у робочому одязі спілкується з колегами, а клініка Only kids продовжує свою роботу.

У поліції прокоментували ситуацію і пояснили, чи може скандальний Приватний Лікар-стоматолог продовжувати практику.

відео дня

За словами прессекретаря Національної поліції Марії Юстицької, лікар Інна Кравчук не є посадовою особою, тому на період слідства вона може продовжувати свою діяльність.

"Поліція не позбавляє ліцензії, відібрати ліцензію може тільки орган, який її надав", - зазначили в поліції.

Скандальна стоматолог, яка б'є і душить дітей, продовжує працювати

Таким чином, ніщо не заважає стоматолога відновити практику і знову надавати послуги, бо ліцензію у неї може забрати лише суд. Додамо також, що після широкого резонансу у зв'язку зі звинуваченнями лікаря в насильстві над дітьми, клініку в Рівному на деякий час закривали.

Скандальна стоматолог, яка б'є і душить дітей, продовжує працювати

Самій же Кравчук суд обрав запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання. Лікар зобов'язана з'являтися на кожну вимогу до суду. Також жінці заборонили без дозволу слідчого, прокурора або суду залишати місто.

29-річна Кравчук своєї провини не визнає.

Скандал у Рівному - про що раніше писав Главред:

  • У Рівному розгорівся скандал після того, як у мережі опублікували відео за участю стоматолога, який бив дітей прямо в кабінеті.
  • На відео, що з'явилося на YouTube, відображено насильство з боку стоматолога в стоматологічному кабінеті.
  • На кадрах стоматолог погрожує маленькій пацієнтці стоматологічним приладом, а потім пробує її душити.На другому відео стоматолога разом з помічницею силою вдалося посадити хлопчика в крісло, але лікування зубів супроводжувалося побиттям.
  • Уповноважений з прав дитини в Україні Микола Кулеба прокоментував скандал в Рівному, де стоматолог била і душила маленьких пацієнтів.
  • У місті Рівне слідчі Нацполіції встановили місце знаходження скандального дитячого лікаря стоматолога, яка била і душила своїх маленьких пацієнтів під час прийому.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти