Самопідпал заради відео в соцмережі: з'явилися подробиці про здоров'я хлопчика в Дніпрі

25 травня 2021, 12:37
Загроза життю дитини поки зберігається - і буде зберігатися протягом декількох місяців.
З'явилися подробиці про здоров'я хлопчика в Дніпрі
З'явилися подробиці про здоров'я хлопчика в Дніпрі / pixabay

Стан 12-річного хлопчика, який у Дніпрі підпалив себе, щоб зняти епічне відео для соціальних мереж, залишається дуже важким. Близько 40 відсотків його шкіри покриті надважкими опіками.

Кілька операцій лікарі вже провели. При цьому на постраждалу дитину очікує ще чимало операцій, йдеться у випуску ТСН.Ранок.

Стан школяра вдалося стабілізувати - однак медики поки не дають прогнозів. Хлопчика довелося ввести в медикаментозну кому і підключити до апарату штучного дихання.

"Загроза життю поки зберігається. І буде зберігатися протягом декількох місяців. Всі опіки полум'ям, всі дуже глибокі", - повідомив завідувач реанімації Дніпропетровської обласної дитячої лікарні Сергій Єгоров.

  • Раніше Главред писав про те, що в Кременчуці сталася трагедія – там у ванній потонула однорічна дитина. Медики, які приїхали на виклик, лише констатували смерть немовляти. Горе-мати була п'яна і недогледіла своє дитя.
  • У Харківській області поліція затримала жінку, яка намагалася вбити свою новонароджену дитину. Горе-мати кинула немовля у вигрібну яму на залізничному вокзалі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти