Росіяни масово стягують резерви Росгвардії на схід України: стала відома причина

4 серпня 2024, 16:32
1792
До тимчасово окупованого сходу України прибули додаткові сили Росгвардії.
Росіяни масово стягують резерви Росгвардії на схід України: стала відома причина
РФ стягує додаткові резерви на схід України / Колаж: Главред, фото: Міноборони РФ, armyinform.com.ua

Російські окупанти стягнули додаткові сили Росгвардії на тимчасово окупований схід України. Відомо, що вони будуть шукати дезертирів.

"Через збільшення випадків дезертирства з лінії бойового зіткнення ворог збільшив кількість блокпостів на сході України", - йдеться у повідомленні Центру Національного Спротиву.

Зокрема, до тимчасово окупованого сходу України прибули додаткові сили Росгвардії, які виконують роль загородзагонів, завданням яких є виявлення дезертирів в армії РФ.

відео дня

Таким чином в Донецьку, Горлівці та інших захоплених населених пунктах збільшилась кількість патрулів.

"Причиною дезертирства є запровадженні російськими генералами активні мʼясні штурми через дефіцит техніки на полі бою", - зазначають в "Спротиві".

Ситуація на фронті

Нагадаємо, що армія РФ намагається прорватися на Харківщині й залучає добровольців з Єгипту. Загарбники хочуть прорвати оборону захисників України. До боїв на Харківщині вони долучають іноземних добровольців, зокрема громадян Єгипту. Тривають бойові зіткнення у районах Глибокого та Вовчанська.

Ізраїльський експерт заявив, що окупанти готують котел на Донеччині - у ЗСУ є ризик втратити людей. Генштабу ЗСУ доведеться швидко приймати рішення, якщо перспективи будуть несприятливими, адже в такому разі буде ризик втратити і території, і людей.

В РФ розробили стратегію, щоб завадити Україні. Росія почала наступ на півночі Харківської області на початку травня 2024 року з метою ускладнити Україні накопичення сил і ресурсів. РФ намагається змусити Україну направити наявні сили на оборонні операції у Харківській області.

Більше військових новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти