Олександрі Зеленській виповнилося 16 років: що відомо про дочку президента

15 липня 2020, 20:52
Знаменита спадкоємиця вчиться в елітній школі за 10 тисяч доларів на рік.
Зеленська Олександра
Олександра Зеленська / Фото: instagram.com/tiktok

Дочці президента України Олександрі Зеленській 15 липня виповнилося 16 років. Торік батьки привітали її вперше у статусі глави держави і першої леді. А у 2020 році їх соціальних мережах з цього приводу не було повідомлень.

Спадкоємиця Володимира Зеленського останнім часом публічно не з'являється в соціальних мережах, хоча раніше вела блог в Instagram і знімала кумедні відео для TikTok. Можливо, зараз вона веде сторінки під вигаданими іменами.

Олександрі Зеленській виповнилося 16 років: що відомо про дочку президента

Вперше в публічному просторі Олександра з'явилася в 2016 році в шоу Розсміши коміка, де їй вдалося виграти суперприз — 500 000 гривень.

"До цього вони з Оленою говорили, що хочуть спробувати свої сили на проекті, і я сказав: "Ні в якому разі!". На запис найближчого випуску не прийшли — приспали мою пильність, і я розслабився. А потім їх уже й не чекав. Жарти допомагала готувати і Олена, і хтось із хлопців", - прокоментував інцидент Володимир Зеленський, який був суддею шоу.

Знаменитий батько зізнався, що грошовий призовий фонд його дочка витратила на благодійність.

"Віддала якимось дітям на лікування. Вона не жадібна. І не марнотрат. Це у неї від мами. Лена її виховує так, що нічого зайвого бути не повинно: це дороге, це непотрібне, це вже було, чому ти хочеш його знову? У мене інший принцип: немає грошей – значить, немає. Отримав – гуляють всі! Навколо повинні бути веселощі і щастя", - зізнався він.

У нинішньому році Олександра закінчила 9 клас елітної Новопечерської школи в Києві, де 1 клас також закінчив її брат Кирило. За навчання в цьому навчальному закладі батьки учнів 1-5 класів платять на рік $12 850, а 6-11 класів — $10 850. Однак в умовах карантину діти президента, як і учні інших шкіл — вчилися онлайн.

Подружки Олександри розповіли ЗМІ, що вона стильно одягається і стежить за фігурою, нерідко влаштовує для себе і всієї сім'ї марафони з правильного харчування.

Олександрі Зеленській виповнилося 16 років: що відомо про дочку президента
/ Фото: Facebook/Володимир Зеленський

Олександра нечасто потрапляє в публічну площину, але іноді бере участь у фотосесії з батьками. Зокрема, сім'я Зеленських сфотографувалася разом для журналу Vogue.

"Нехай самі вибирають, як їм жити. Старша дочка, Саша, правда, вже знімалася в кіно, але я сподіваюся, що далі вона в цій сфері не піде. У молодшого, Кирила, є шанс мати нормальне дитинство – грати з іншими дітьми, займатися спортом, ходити в музичну школу, не привертаючи до себе зайвої уваги", - сказав в інтерв'ю для Vogue Олена Зеленська.

Як раніше повідомлялося, дружина президента і перша леді України Олена Зеленська вилікувала коронавірус. Однак лікування продовжиться – просто вже в домашніх умовах.

Нагадаємо, 12 червня стало відомо, що дружина Зеленського підхопила коронавірус. Інші члени її сім'ї – чоловік і діти, також пройшли тестування на Covid-19, їх результати були негативні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти