В Україні дороги на море скували кілометрові пробки: опубліковано відео

11 липня 2020, 18:55
Українці напередодні вихідних штурмують вітчизняні курорти.
пробки, межа
Пробки по дорозі на море / Фото: УНІАН

Траса Харків-Сімферополь не витримує напруги і з ранку 11 липня дороги в напрямку Чорного і Азовського морів скували пробки.

Як повідомляють очевидці, скупчення машин починається ще в Запорізькій області. Українці штурмують вітчизняні курорти традиційно на вихідних.

Протягом п'яти кілометрів завмерла ділянка в напрямку курортної Кирилівки. Причина полягає не тільки у величезній кількості охочих скупатися в теплому морі.

Уточнюється, що пробка виникла відразу за Запоріжжям, поблизу селища Балабине, тягнеться вона фактично до села Григорівка. Вона утворилася, оскільки в розпал курортного сезону на одній з ділянок дороги ведуться ремонтні роботи, тому водіям залишається менше місця для проїзду.

В Україні дороги на море скували кілометрові пробки: опубліковано відео
/ Фото: скріншот

Також однією з причин гігантської пробки на сімферопольській трасі стала прикра трагедія. Неподалік від села Василівка на проїжджій частині збили чоловіка, який працював на ремонті дороги. Його намагалися реанімувати, але робітник помер на місці події.

У вихідні дні ділянка по дорозі на море - це зона особливої небезпеки, водіям необхідно бути гранично уважними. Місцева влада нагадуює, що є кілька об'їзних шляхів, якими радять користуватися, щоб розвантажити трасу. Зокрема, можна поїхати в об'їзд через Оріхівське шосе.

читайте також"Кирилівка за ціною Майамі": експерти шокували перспективами відпустки в Україні

Нагадаємо, світ в умовах пандемії коронавіруса потихеньку відкриває свої кордони для українців. Влада Чорногорії уточнили правила в'їзду в країну для жителів України.

Як раніше повідомлялося, українські громадяни за станом на вівторок, 7 липня, можуть в'їхати в 23 країни. Цей перелік включає і держави, куди необхідна віза. Про це під час брифінгу повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти