Нікіта Добринін став ведучим медіа ТиКиїв та запустив новий YouTube-проєкт "Київ, що тримається"

14 грудня 2023, 08:50
Микита Добринін
Нікіта Добринін

До команди столичного медіа ТиКиїв приєднався відомий теле-і радіоведучий, блогер та інфлюенсер Нікіта Добринін . Він став ведучим нового проекту "Київ, що тримається" на YouTube-каналі ТиКиїв.

Разом з Нікіта Добринін ТиКиїв почав роботу над новим YouTube-проектом — "Київ, що тримається". Це серія відвертих інтерв'ю з людьми столиці, які продовжують свою справу, незважаючи на війну, своїми діями надихають інших і роблять місто сильнішим. Герої проекту - відомі своєю діяльністю українці: діячі культури, актори, музиканти, ресторатори, підприємці та волонтери, які проживають у Києві.

Вже вийшло кілька випусків "Київ, що тримається". Героїня, яка відкрила серію інтерв'ю — столичний ресторатор, співвласниця мережі ресторанів "Завертайло" і кондитерських Honey — Анна Завертайло. Вона розповіла про сімейний бізнес, власну та командну мотивацію, підтримку сім'ї та материнство, а також про підприємницьку діяльність під час війни та кондитерське мистецтво з громадянською позицією.

Другий випуск проекту "Київ, що тримається" - з актрисою, ведучою, автором книг і підприємцем Дар'єю Малаховою.

У третьому випуску Нікіта Добринін зустрівся з Назаром Грабаром — танцюристом, актором і моделлю, який з початком війни вступив до лав ЗСУ разом з братом.

"Цей проект про особистісні виклики і професійне зростання, про війну і Київ, про мотивацію, майбутнє і місію в житті. Цим проектом ми хочемо надихати глядачів не тільки триматися, але і рости і посилюватися, дізнаючись про досвід інших киян", — ділиться Нікіта Добринін.

"У Києві я переживав найважливіші події і в своєму персональному житті, і в житті країни. Мій переїзд до Києва в 2008 році – це початок мого кар'єрного розвитку. Я з маленького міста Чернівці, красивого і затишного, але Київ завжди мене приваблював масштабом. Тим, що в ньому багато різних цікавих людей: ти виходиш з метро – і тебе відразу захоплює динаміка, енергія і швидкість. Дуже радий жити і працювати тут, я з дитинства про це мріяв", — каже Нікіта.

Добринін

На телебаченні Нікіта з 2005 року. Зокрема, працював на М1, 1+1, МТV Україна, Перший національний, ТЕТ. Має за плечима ряд успішних проектів, які отримали велику популярність і визнання глядачів. У 2014 році Нікіта Добринін працював ведучим хіт-параду на телеканалі М1. З 2017 року очолив редакцію глянцевого чоловічого журналу XXL. З серпня 2023 року ведучий шоу "Ближче до зірок" на телеканалі ТЕТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти