У психлікарні на Дніпровщині пацієнт убив медбрата стільцем і втік

18 липня 2021, 12:27
Правоохоронці наразі розшукують зловмисника.
У психлікарні на Дніпровщині пацієнт убив медбрата стільцем і втік
Пацієнта розшукує поліція / ТСН

18 липня в психоневрологічній лікарні в селі Гейківка під Кривим Рогом знайшли мертвим медбрата. Уточнюється, що працівника медустанови вбив один з пацієнтів і зник з місця злочину.

Тіло загиблого виявили близько 4:00. Знаряддям вбивства, найімовірніше, стала металева ніжка стільця, пише "Перший міський" з посиланням на поліцію. Крім того, з медзакладу зник 21-річний пацієнт,

У поліції уточнили, що загиблим виявився 54-річний медичний працівник психоневрологічної лікарні в селі Гейківка. Правоохоронці розшукують зловмисника та розпочали розслідування за частиною 1 статті 115 КК України "вбивство". За попередньою інформацією, його звуть Іван. Втік разом з іншим пацієнтом – Ярославом. Вони могли відправитися пішки в бік Кривого Рогу або Миколаєва.

відео дня

В одному з телеграм-каналів повідомили, що чоловік агресивний і з ним краще уникати контакту. У Мережі вже опублікували його фото.

Раніше Главред розповідав про резонансну подію на Житомирщині, в якій 14-річна дівчина по-звірячому вбила однокласника канцелярським ножем. Як повідомляють поліціянти, останнім часом у дівчини з убитим юнаком були в крайньому ступені гострі і дуже неприязні стосунки.

Нагадаємо, раніше в Черкасах співробітники поліції затримали вагітну жінку, яка вбила свою подругу через борги за комунальні послуги.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти