Метадон в крові Полякова: експерт побачив нестикування і висунув несподівану версію

12 жовтня 2021, 01:39
Формується громадська думка про те, що Антон Поляков - алкоголік і наркоман, вважає Валерій Клочок.
Антон Поляков
Антон Поляков / УНІАН

З інформацією, озвученою нардепом від СН Галиною Янченко про наявність в організмі Антона Полякова метадону, є нестиковки, заявив політичний експерт Валерій Клочок.

На його думку, незрозумілий момент, чи була експертиза до поста Янченко або після її повідомлення. "Або її підштовхнули до цього? Це дуже цікавий момент. Тут є певна нестиковка. Воно свідчить чітко про те, що є завдання сформувати безпрецедентну, безапеляційну громадську думку про те, що Поляков пив і вживав наркотики... Загалом це означатиме, що Поляков - алкоголік і наркоман", - підкреслив він в ефірі каналу Україна 24.

Експерт каже, що необхідно більш глибоке дослідження для визначення, як і яка доза метадону потрапили в організам Полякова.

"Я подивився два останніх відео, де Поляков виступав. За його жестикуляції, і я збільшував, щоб подивитися на зіниці, — він не вживав наркотики. Я це говорю як людина, яка почала боротися з наркоманією, коли ще навіть не було відповідних законів. Немає у нього ознак того, що він вживав наркотики. Його (метадон — ред.) легко підкинути в горілку, він швидко розчиняється. Є дуже багато питань, і головне - чи не всипав йому хтось під час вживання алкоголю таблетку — а там і чверті таблетки було б достатньо, щоб викликати гострий серцевий стан", — додав Клочок.

читайте також"Шалено люблю": на похоронах Скороход поцілувала Полякова і нарвалася на гнів сім'ї нардепа

Смерть нардепа Антона Полякова:

8 жовтня в поліцію Києва надійшла інформація про те, що в Дніпровському районі столиці виявили мертвим Антона Полякова - народного депутата України.

Попередньо правоохоронці встановили, що чоловікові стало погано по дорозі в таксі, його намагалися реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України з позначкою "природна смерть".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти