Луцький терорист Кривош оголосив голодування: адвокат назвав причину

31 липня 2020, 22:55
Максим Кривош, який взяв у заручники автобус з пасажирами в центрі Луцька, оголосив в СІЗО голодування через погані умови утримання.
Максим Кривош оголосив голодування
Максим Кривош оголосив голодування

Максим Кривош, який взяв у заручники автобус з пасажирами в центрі Луцька, оголосив в СІЗО голодування через погані умови утримання.

Про це повідомило видання ВолиньPost з посиланням на адвоката Сергія Тиможинського. Злочинець почав голодувати в четвер, 30 липня.

За словами адвоката, Кривош відмовився від їжі через порушення його прав, зокрема через невмотивоване, на його переконання, застосування наручників.

відео дня

Адвокат запевняє, що перші три дні перебування в СІЗО спецзасоби не застосовували. Тепер же кайданки надягають кожен раз, коли випускають з камери. Мовляв, тепер у слідчому ізоляторі Кривоша утримують вже як засудженого, а не як ув'язненого.

читайте такожСпектакль або теракт: Кравчук оцінив захоплення заручників у Луцьку

Також захисник Кривоша заявив, що його підзахисному не дають змінного одягу, хоча він був серед вилучених під час затримання речей.

У прес-службі прокуратури області журналістам повідомили, що прокурори систематично відвідують СІЗО і ніяких скарг від утримуваного на режим або умови утримання не надходило.

Теракт у Луцьку

Нагадаємо, 21 липня у Луцьку зловмисник Максим Кривош захопив автобус з 20 заручниками.

Він висував низку вимог, серед яких – відеозвернення українського політичного істеблішменту, де вони мали визнати себе терористами в законі.

Також він просив президента Зеленського записати відео з закликом подивитися фільм Земляни. Глава держави виконав його прохання.

Пізніше злочинець здався, після чого був затриманий представниками силових структур.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти