Шукали два дні, а вона була неподалік: у Херсоні знайшли мертвою зниклу під час корпоративу жінку

27 грудня 2021, 16:55оновлено 27 грудня 2021, 18:48
Відвідувачка ресторану вийшла із закладу лише в сукні і не повернулася.
Шукали два дні, а вона була неподалік: у Херсоні знайшли мертвою зниклу під час корпоративу жінку
У Херсоні знайшли мертвою жінку, яка загадково зникла під час корпоративу / "Херсон и окрестности: новости круглосуточно 2.0" у Facebook

У Херсоні знайшли мертвою 38-річну жінку, яка загадково зникла під час передноворічного корпоративу.

Пошуки продовжувалися два дні, натомість тіло знайшли неподалік від закладу, де відбувалося святкування, пише kherson.net.ua.

Жінка зникла 24 грудня близько 23:00 під час корпоративу. Вона покинула святкування в одній чорній сукні без верхнього одягу, і назад не повернулася.

відео дня

Поліція сформувала пошукові групи, які працювали по всьому місту. Правоохоронці також відвідували інші розважальні заклади, адже припускали, що жінка могла поїхати святкувати в інше місце. До пошуків підключилися родичі й місцеві активісти.

Тіло жінки знайшли в покинутій будівлі неподалік від ресторану. Де потрібно шукати, поліція зрозуміла після перегляду камер відеоспостереження – виявилося, що жінка вийшла із закладу не через парадний, а через чорний хід. Після цього вона попрямувала до сусідньої покинутої будівлі. Припускають, що жінка просто хотіла вийти подихати свіжим повітрям.

"Будівлю прочесали, і знайшли відвідувачку мертвою. Очевидно, вона ненароком задрімала на морозі й замерзла на смерть", – пише видання.

Поліція Херсонської області підтвердила смерть жінки у коментарі ТСН.ua. Остаточна причина смерті буде встановлена після проведення експертизи.

Відомо, що у загиблої залишилися двоє дітей і чоловік.

Раніше повідомлялося, що у горах на Закарпатті рятувальники знайшли тіло чоловіка, який зник під час катання на снігоході. Пошуки не припинялися до останнього. Для пошуків туриста навіть піднімали у повітря вертоліт МІ-8.

Також під Києвом знайшли мертвим головлікаря санаторію на Рівненщині. На тілі чоловіка були ознаки насильницької смерті. Правоохоронці вже затримали та повідомили про підозру двом особам, причетним до скоєння умисного вбивства.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти