Членкиня наглядової ради Нафтогазу зареєструвала гігантську зарплату

24 лютого 2021, 18:14
Наталія Бойко подала до Державного реєстру інформацію про отримання сотень тисяч гривень заробітної плати в Нафтогазі України за лютий нинішнього року.
Купюр
Член наглядової ради Нафтогазу зареєструвала гігантську зарплату / УНІАН

Наталія Бойко, одна з членів Наглядової ради держкомпанії Нафтогаз України, яка торік в середньому отримувала близько 194 тисячі гривень місячної зарплати, в лютому 2021 року отримала понад 435 тисячі гривень винагороди за роботу. Така інформація є в її декларація про суттєві зміни в майновому становищі, внесеної до Єдиного держреєстру.

Згідно з наданими Бойко даними, 10 лютого 2021 року вона отримала виплату в розмірі 435,050 тисяч гривень. Джерелом коштів вказаний її роботодавець - Нафтогаз України.

читайте такожНафтогаз витратить купу грошей на юристів у боротьбі з Газпромом: стала відома сума

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

  • Влітку 2018 року стало відомо, що чотири десятки топменеджерів Нафтогазу України (у тому числі й голова правління Андрій Коболєв) отримали мільйонні премії за перемогу над російським "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі.
  • Затверджений розмір бонусів становив 1% від виграної суми, яка перевищує 4 мільярди доларів США. Таким чином, члени правління повинен був отримати премії загальною сумою в 46,3 мільйона доларів США.
  • Пізніше в Нафтогазі прямо відмовилися озвучувати журналістам повний перелік представників топ-менедженту компанії, які отримають дані преміт.
  • У лютому 2019 року Кабмін запропонував Андрію Коболєву новий контракт на посаду голови Нафтогазу. Документ передбачав дворазове зниження його зарплати - з місячним окладом в районі 2,08 мільйона гривень. Згодом, у березні, контракт було підписано. Коболєв керує Нафтогазом подосі.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти