Чотири пасажири в реанімації: з'ясувалися подробиці ДТП з автобусом Київ-Вроцлав

17 липня 2021, 10:51
Автобус перекинувся і вилетів у кювет через те, що водій намагався уникнути наїзду на пішохода. Обійшлося без жертв.
Чотири пасажири в реанімації: з'ясувалися подробиці ДТП з автобусом Київ-Вроцлав
На Рівненщині рейсовий автобус перекинувся і вилетів у кювет / Фото facebook.com/dsns.rivne

Голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль повідомив про стан постраждалих та подробиці ДТП, що сталося з рейсовим автобусом сполученням Київ – Вроцлав рано вранці в суботу, 17 липня. На момент аварії в салоні перебували 40 осіб, всі - громадяни України.

За словами Коваля, причиною перекидання автобуса стало те, що водій намагався уникнути наїзду на пішохода.

"Друзі, вночі на Рівненщині біля Радивилова перекинувся міжнародний рейсовий автобус Київ-Вроцлав. Водій, уникаючи наїзду на пішохода, з'їхав у кювет. В автобусі перебували 40 осіб, 17 з них госпіталізовані. Трагічних випадків, Слава Богу, немає", - написав голова Рівненської ОДА на своїй сторінці у Facebook.

відео дня

Він також додав, що стан більшості травмованих людей стабільний, проте четверо пасажирів у реанімації, двох з них вже прооперували.

читайте такожВлізли 12 людей: під Києвом сталася смертельна ДТП, серед жертв - дитинаЯк повідомляв Главред, сьогодні близько четвертої години ранку в Рівненській області сталася ДТП з рейсовим автобусом сполученням Київ-Вроцлав. На трасі між селом Крупець та містом Радивилів водій не впорався з керуванням. В результаті автобус перекинувся і вилетів в кювет.

12 липня у Вінницькій області поблизу села Ганнопіль сталася смертельна ДТП, в якій загинули дві жінки, третю - госпіталізували з травмами. Вони чекали на автобус на зупинці, коли в них на автомобілі BMW влетіла вагітна 25-річна мешканка району. Вона потрапила до лікарні, як і водій другого автомобіля, попередньо, винний в аварії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти