Під Дніпром хлопець вигулював курку на повідку: курйозне відео

7 квітня 2020, 01:39
Імовірно, власник птиці вирішив не порушувати карантин.
курка
У Дніпрі водили на повідку курку / Фото: REUTERS

У селищі Слобожанське Дніпропетровської області хлопець вигулював курку на повідку біля одного з місцевих супермаркетів.

Курйозне відео опубліковане на YouTube. Очевидно, юнак намагався таким чином обійти карантинні заборони.

Хлопець був у масці і рукавичках, тобто використовував всі необхідні засоби захисту. Курку спочатку він вів на повідку, в якому птах заплутався. Потім він змушений був взяти її на руки, оскільки вона, очевидно, не була підготовлена до прогулянок і не надто слухалася господаря.

Як відомо, введені з 6 по 24 квітня правила забороняють знаходиться на вулиці без документів та засобів індивідуального захисту. Також заборонено відвідувати парки, сквери. У громадських місцях можна гуляти у разі вигулу домашніх тварин.

Нагадаємо, народний депутат від фракції Слуга народу Олександр Качура розповів, хто ще з нардепів заразився коронавірусом, і з ким контактувала заражена колишня нардеп Ганна Скороход.

Як раніше повідомлялося, карантин було продовжено до 24 квітня. Зокрема, українці будуть зобов'язані перебувати в громадських місцях у масках. За відсутність захисту громадян можуть покарати штрафом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти