На великий штраф потрапила українка, яка порушила самоізоляцію по приїзду з Таїланду

3 квітня 2020, 23:58оновлено 4 квітня 2020, 02:31
Дівчина заплатить до бюджету 17 тисяч гривень.
карантин маски
Дівчина порушила зобов'язання, яке підписала в аеропорту / Фото: РБК-Україна

Мешканка Миколаєва Ладимира Басова 29 березня прилетіла в Бориспіль з Таїланду і підписала в аеропорту зобов'язання щодо двотижневої ізоляції, проте порушила закон і залишилася в цей час в столиці, про що регулярно повідомляла в соцмережах.

"Замість дотримання режиму самоізоляції, Ладимира стала їздити Києвом, зустрічатися з друзями, піддаючи таким чином їх життя потенційній небезпеці бути зараженими коронавірусом, котрий вона могла підчепити в аеропорту Бангкока або в літаку від інших пасажирів під час багатогодинного перельоту", - повідомив в Facebook заступник голови Міністерства внутрішніх справ Антон Геращенко.

Поліцейські виявили факт порушення, з'ясували адресу проживання Басової і вручили їй протокол про правопорушення. На місці правоохоронці з'ясували, що дівчина вільно розгулювала Києвом, не дотримуючись самоізоляції в квартирі.

Геращенко додав, що, якщо з'ясується, що Басова захворіла Covid-19 і заразила під час порушення правил інших людей, то їй загрожує реальний тюремний термін.

Нагадаємо, журналісти розвідали, що саме роблять українці, які нещодавно екстрено повернулися з Балі і знаходяться в обсервації в готелях - Пуща Конгрес і Козацький.

Раніше заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в українському телеефірі заявив про те, що готель Козацький самовільно покинули українці, яких спеціальним рейсом повернули в країну з Катару кілька днів тому. Тепер їм всім потрібно буде заплатити за 17 тисяч гривень штрафу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти