В РНБО пояснили, як українцям можна виїхати за кордон з 17 березня

14 березня 2020, 15:44
При надзвичайних ситуаціях буде організована доставка українських громадян спецрейсами.
Межа, КПП
Україна закриває пункти пропуску через державний кордон / dpsu.gov.ua

З вівторка, 17 березня, Україна закриє пункти пропуску через державний кордон для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення.

"17 березня 2020 року з 00 годин 00 хвилин протягом наступних двох тижнів будуть закриті пункти пропуску через державний кордон України для авіаційного, залізничного та автобусного сполучення. Для громадян України, які подорожують власним транспортом, пункти пропуску відкриті", - йдеться в повідомленні прес-служби Апарату РНБО.

В РНБО звернулися до всіх громадян України з проханням повернутися до 17 березня 2020 року.

відео дня

У разі виникнення обставин надзвичайного характеру, буде організована доставка українських громадян спецрейсами, додали в прес-службі.

Також нагадується, що 16 березня з 00.00 протягом наступних двох тижнів припиняється в'їзд на територію України іноземців та осіб без громадянства, за винятком осіб, які мають право на постійне чи тимчасове проживання на території України, та за окремими рішеннями Міністерства закордонних справ України, акредитованих працівників дипломатичних представництв, консульських установ, представництв міжнародних організацій.

читайте також"Пі*араси, скотиняче ставлення": Укрзалізниці погрожують судом через скасування поїздів у Польщу

У разі потрапляння в надзвичайні ситуації, виникнення загрози життю та здоров'ю РНБО рекомендує громадянам України невідкладно звертатися в найближчу дипломатичну установу України (довідкова інформація - на сайті МЗС України).

В РНБО пояснили, як українцям можна виїхати за кордон з 17 березня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна вводить заборону на авіасполучення через пандемію коронавіруса Сovid-19 з 17 березня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти