Нех*й жерти: окупанти Криму по-звірячому знищують сир та сало

7 березня 2020, 23:50
614
У Криму продовжують знищувати сотні тонн продуктів харчування.
Крим
Окупанти Криму продовжують знищувати продукти харчування / Reuters

У анексованому Росією Криму було по-звірячому знищено 600 кілограмів м'ясних і молочних виробів.

Зазначається, що фахівці відомства провели рейд по холодильним складам і магазинах, під час якого виявили нібито небезпечну продукцію, повідомляє видання Новини Криму з посиланням на Россільгоспнагляд у суботу, 7 березня.

"Виявлено 594 кг харчової продукції (сало, напівфабрикати, ковбасні вироби, сири, молочні продукти) простроченої, знеособленої (без маркування та установлених строків придатності), а також такої, що не має ветеринарних супровідних документів. Небезпечна продукція вилучена з обігу й знищена", – йдеться в повідомленні.

відео дня

За інформацією окупантів, порушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Загальна вартість накладених штрафів склала 63 тисячі російських рублів (майже 30 тисяч гривень).

При цьому не вказано, де саме були вилучені продукти та хто був їхнім виробником.

Раніше економіст, колишній радник російського президента Володимира Путіна Андрій Ілларіонов повідомив, що невійськові витрати РФ на рік на захоплений Крим і непідконтрольну Україні частина Донбасу можна оцінити в розмірі 4 млрд доларів.

Також нагадаємо, окупанти Криму в черговий раз здивували своєю витівкою. Так, за тиждень вони не пустили на півострів більше ніж 186 кг продуктів з материкової частини України. Про це 9 лютого повідомляла прес-служба Россільгоспнагляду. Йдеться про "128,729 кг продукції тваринного походження і 1 голові непродуктивної тварини".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти