Протести в Нових Санжарах: суд закрив мітингувальників під варту на 2 місяці

25 лютого 2020, 18:40
Суд закрив під варту на 60 діб чотирьох мітингувальників.
Люди, що мітингували в Нових Санжарах, опинилися під вартою / Reuters
Люди, що мітингували в Нових Санжарах, опинилися під вартою / Reuters

Суд обрав запобіжний захід чотирьом найактивнішим учасникам акції протесту в Нових Санжарах у вигляді утримання під вартою, повідомив представник поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв.

Відзначимо, в четвер, 20 лютого, в Нових Санжарах Полтавської області відбулася акція протесту і сутички незадоволених людей з поліцією. Мітингувальники перекрили дорогу до санаторію, щоб перегородити шлях українцям, яких евакуювали з Китаю.

Так ось, у вівторок 25 лютого, суд закрив під варту на 2 місяці чотирьох мітингувальників.

"Сьогодні п'яти особам було повідомлено про підозру. Жовтневим судом Полтави чотирьом з них вже обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб", - заявив Сулаєв.

Крім того, правоохоронці повідомили, що ще одна особа також буде доставлена до суду для прийняття рішення про обрання їй запобіжного заходу.

"Її доставлять до суду після того, як буде встановлено місце її перебування", - додав представник поліції.

читайте також"Одягніть великий презерватив": в Мережі висміяли костюм Скалецької в санаторії Нових СанжарНагадаємо, раніше повідомлялося, в Полтавській області серед мітингувальників в Нових Санжарах знаходився громадянин, засуджений за дезертирство.

Таку заяву зробив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в Facebook. За його словами, зараз чоловіка очікує суд, який визначить міру його відповідальності.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти