Повний безлад: у Дніпрі відкрили стрілянину, серйозно поранені три особи

24 лютого 2020, 20:58
У Дніпрі на вулиці Тітова невідомі відкрили вогонь і зникли з місця події. Оголошено план Перехват.
Повний безлад: у Дніпрі відкрили стрілянину, серйозно поранені три особи
У Дніпрі сталася стрілянина / dp.informator.ua

У Дніпрі сталася тривала стрілянина напроти школи №89 на вулиці Тітова, в результаті якої отримали поранення три людини. Постріли дуже налякали жителів району.

Як пишуть місцеві ЗМІ в понеділок, 24 лютого, двоє постраждалих отримали поранення ніг, а третій був поранений в шию. Причина конфлікту на даний момент не відома.

У поліції розповіли, що автомобіль Toyota Land Cruiser з місця пригоди зник. Для затримання ймовірних злочинців по місту ввели оперативний план "Сирена". На даний момент на місці події працюють правоохоронці, які з'ясовують подробиці стрілянини.

Зі слів очевидців, біля узбіччя зупинилися два автомобілі Mercedes GL-class. Поруч - патрульний екіпаж.Пізніше на місце під'їхали ще кілька невідомих, які попередньо були на Toyota Land Cruiser, і які відкрили стрілянину.

Раніше Главред писав, що в місті Кременчук Полтавської області посеред білого дня на зупинці громадського транспорту невідомий розстріляв чоловіка. Потерпілий помер у лікарні від отриманих поранень. За інформацією місцевої поліції, злочинця вдалося затримати. Інцидент стався у вівторок, 18 лютого близько 15.00.

Також нагадаємо, столичні правоохоронці затримали 37-річного чоловіка, який раптово влаштував хаотичну стрілянину прямо посеред вулиці. В результаті обійшлося без жертв і постраждалих. Інцидент стався в неділю, 16 лютого, на Голосіївському проспекті. За даними прес-служби поліції Києва, у киянина вилучили пневматичний пістолет, а самого стрільця запросили до районного управління поліції для надання пояснень.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти