"Роблять з себе ображених колишніх": Влащенко учепилася до Геращенко через втечу від Шарія

19 лютого 2020, 12:29
Влащенко підкреслила, що політики не роблять журналістам і телеканалам ласку, коли приходять на ефіри викласти свою позицію.
Влащенко вчепилася до Геращенко через втечу з прямого ефіру / скріншот з відео
Влащенко вчепилася до Геращенко через втечу з прямого ефіру / скріншот з відео

Телеведуча Наталя Влащенко вчепилася до нардепа від Європейської солідарності Ірини Геращенко, яка залишила прямий ефір на одному з телеканалів після того, як до розмови приєднався по скайпу Анатолій Шарій.

"Я не дивилася ефір, але добре пам'ятаю, як мою студію раптово залишила Ірина Подоляк (нинішній заступник Володимира Бородянського), яку засмутила зміна бенефіціарів Зік. Я пам'ятаю, як мою студію залишила Ірина Луценко з компанією депутатів, так як "не хотіла дихати одним повітрям" з тоді ще журналістом Дубінським (хоча відмінно дихала з ним в одній гримерці за 10 хв до ефіру і увійшла до студії заради демаршу)", - згадала телеведуча.

При цьому Влащенко підкреслила, що політики не роблять журналістам і каналах ласку, коли приходять на ефіри викласти свою позицію.

відео дня

"Це - не милостиня, це - ваші зобов'язання перед суспільством. І коли ви кажете, що не хочете ходити на якісь канали (або до якихось журналістів) за моральними міркуванями, ви брешете", - підкреслила Влащенко.

Також Влащенко уточнила, що публічна дискусія - це не тепла ванна.

"Хто вам сказав, що публічна дискусія - це тепла ванна і ви маєте право сперечатися тільки з духовними однодумцями? Хто вам сказав, що ви - духовні лідери, а не випадкові люди, яким ми довірили країну і ви не ПОВИННІ нам знову і знову доводити, що ми не помилилися?", - запитує телеведуча у своєму телеграм-каналі.

На завершення Влащенко закликала політиків "не робити з себе ображених колишніх".

"Протрезвійте, вмийтеся, надіньте чисте - і ведіть себе пристойно. Ходіть на роботу, пишіть закони і, по можливості, спокійно приходьте в студії відповідати на запитання...", - підсумувала Влащенко.

Нагадаємо, раніше співголова фракції Європейська солідарність Ірина Геращенко демонстративно покинула студію під час прямого ефіру через включення через скайп блогера Анатолія Шарія.

"Я не буду розмовляти з паном Шарієм. Я не буду в День Революції Гідності розмовляти з Шарієм. Спасибі", - сказала вона і вийшла зі студії телеканалу НАШ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти