Для однієї з найкращих RPG в історії Disco Elysium вийшов офіційний російський переклад

25 січня 2021, 18:30оновлено 24 березня 2021, 19:43
Розробники натякали на реліз протягом тижня, але порадувати гравців змогли вже в понеділок.
Для однієї з найкращих RPG в історії Disco Elysium вийшов офіційний російський переклад
Вийшов офіційний російський переклад Disco Elysium / ZA / UM

Кілька днів тому творці рольової гри Disco Elysium відкрито натякнули на випуск локалізації на цьому тижні, проте мало хто очікував, що це трапиться вже в понеділок – втім, так воно І сталося.

Розмір оновлення становить близько 11,3 мегабайта, а міняти мову можна "на льоту" прямо під час гри. Сама RPG вийшла на ПК у 2019 році та отримала миттєве визнання критиків.

Над локалізацією працювала невелика команда професіоналів, яка перед тим, як приступити до роботи провела безліч годин у грі. Також завзяті фанати можуть не переживати – локалізатори редагували текст тільки якщо він неправильно працював в самій грі, обговорюючи кожну зміну з перекладачами, щоб зберегти загальну стилістику.

Нагадаємо, що навесні вийде "режисерська версія" Disco Elysium з новими локаціями, персонажами і завданнями, а також дубльованими діалогами. У березні її випустять на PS5, PS4 і PC, а влітку – на Nintendo Switch і Xbox Series.

На цю мить Disco Elysium доступна тільки на PC і Mac. Для всіх охочих ознайомитися з грою доступні наступні пропозиції:

Трейлер Disco Elysium

Сюжет Disco Elysium розгортається навколо поліціянта Гаррі Дюбуа, який тільки вийшов із запою та абсолютно не розуміє, хто він і що повинен робити. Але йому все одно потрібно розслідувати вбивство, в чому чоловікові допоможе напарник Кім Кацурагі.

Гра відрізняється незвичайним світом, в якому майже кожен персонаж представляє якусь політичну ідеологію. Битв у звичному розумінні В Disco Elysium теж немає, замість цього все ґрунтується на діалогах і перевірці навичок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти