StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірки Кварталу вразили виконанням гімну України на футбольному матчі Кіпр-Україна

8 червня 2021, 12:16
Співачки з Жіночого кварталу Віра Кекелія, Марта Адамчук, Лалі та Еліна Мбані заспівали гімн перед грою.
Жіночий квартал
Віра Кевелія, Марта Адамчук, Еліна Мбані та Лалі / Фото - instagram.com/uafukraine/

Артистки з Жіночого кваратала вразили своїм виконанням українського гімну на футбольному матчі Україна-Кіпр ввечері 7 червня.

Як повідомила Віра Кекелія в своєму Instagram, вони ще не знають, збіг це, чи ні, що гімн співали вчотирьох, і Україна забила чотири голи.

"Перемога. Нас вчора було четверо на сцені і гра Україна-Кіпр закінчилася з рахунком 4: 0. Або просто збіг, чи дійсно ми вчора принесли нашій команді характер. Гімн у нашому виконанні назвали найбільш чуттєвим і зворушливим! Все ж сподіваюся, що ми вчора додали жіночої сили на чоловічому полі;) спасибі, дівчата, спасибі, Жіночий квартал", - каже дівчина.

відео дня

Відео їх співу вона опублікувала в своєму Instagram, і ролик відразу викликав резонанс в соцмережах - поки сам матч недоступний онлайн у вільному доступі, багато хто подивився виступ співачок.читайте такожЗбірна України розгромила Кіпр перед Євро-2020

Дівчатам посипалися щедрі коментарі і компліменти їх навичкам співу.

"Віруня, як же хвилююче і аж до мурашок", "Ідеальний лад!!!", "Чарівно", "Як же красиво гармонійно", "Слухаю, і плачу", "Вірин тембр звичайно чутно в будь-якій кількості голосів", "Ідеально", "Аж розплакалася. Ви такі молодці", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, що нові виступи команди жіночого кварталу виходять на ТБ.

На 1+1 нові випуски показують по суботах о 22-15. Дивитися онлайн всі випуски жіночого кварталу можна на сайті 1plus 1 video.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти