StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Живіший за всіх живих: Букінгемський палац показав усміхненого Чарльза III

19 березня 2024, 15:52
Британський монарх з'явився сьогодні на офіційній зустрічі, всупереч похмурим чуткам.
Король Чарльз III
Король Чарльз III - як монарх виглядає після чуток про його смерть / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily

18 березня західні ЗМІ поширили новину про те, що 75-річний король Великобританії Чарльз III помер. Смерть монарха пов'язували з онкологією, яку йому діагностували на початку лютого.

Пізніше Букінгемський палац офіційно спростував цю чутку. Там заявили, що король продовжує виконувати свої обов'язки і займається приватними справами.

Сьогодні, на підтвердження цих слів, на офіційних сторінках британської королівської сім'ї в соціальних мережах, з'явилася серія фотографій Чарльза. В описі до знімків підкреслили, що вони зроблені сьогодні, 19 березня, вранці.

відео дня

Чарльз III приймав у Букінгемському палаці ветеранів Корейської війни. "Сьогодні вранці король зустрівся з ветеранами Корейської війни в Букінгемському палаці, щоб відзначити 70-річчя від дня підписання перемир'я, що поклало кінець конфлікту", - пишеться в повідомленні.

У кадрі монарх виглядає бадьорим і усміхненим. З великим ентузіазмом він вітав ветеранів.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз III - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол у 2022 році. Як спадкоємець престолу, він очікував його найдовше в історії Великобританії: він був найдовшим принцом Уельським, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Раніше стало відомо, як дружина короля Чарльза III, королева Камілла, яка зараз взяла на себе частину обов'язків свого вінценосного чоловіка, сприйняла новину про небезпечну хворобу монарха.

Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Букінгемський палац почав підготовку на випадок раптової смерті короля Чарльза III. Сценарій прощання отримав назву "Міст Менай".

Інші новини про Чарльза III:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти