StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Дружина наркодилера, якому збирала грошей на заставу, кинула його після оголошення вироку

14 грудня 2022, 12:30
9509
Співачка і блогерка тепер будуватиме своє життя без свого "короля і бога", а знайде собі нового.
Інна Воронова та Черненко
Інна Воронова та Черненко / Instagram

Дружина наркодилера Юрія Чернецького Інна Воронова, яка ось зовсім ще недавно збирала гроші, щоб заплатити заставу за свого чоловіка і повернути його додому, несподівано дала задню.

Так, на своїй сторінці в Instagram Воронова повідомила, що, можливо, від страху і розгубленості її Юра трохи заплутався і тому просить робити її такі речі, які можуть підставити її. "Він дуже хороша людина, яка просто трохи збилася зі шляху. Він мене робив дуже щасливою", - каже Воронова, яка вирішила кинути наркодилера.

Вона також уточнює, що він робив її дуже щасливою, і те внутрішнє світло, яке зараз є у неї - теж заслуга Юри наркодилера. "Він не аб`юзер, як скрізь тут кричать", - уточнює кмітлива жінка.

відео дня

До речі, любов у Інни пройшла не просто так, а, швидше за все, через судове рішення посадити Чернецького на п'ять років. Коли спроби врятувати його не вдалися, Воронова вирішила, що буде будувати своє життя без Юрія.

Нагадаємо, раніше Воронова дала клич в Instagram, щоб зібрати для свого чоловіка 4 мільйони гривень і його випустили під заставу.

"Не маю права мовчати. І хочу почати з того, що якби було правдою те, про що пишуть, у нас було б море грошей, і я б в перший день (ви знаєте, як я люблю Юру) його б викупила", - заявила Воронова в сторіз.

Вона також посилено робила вигляд, що не знає, чим займається її чоловік. "Я не знаю, чим займався мій чоловік в іншій родині 11 років, але зі мною мій чоловік – артист. У нас 7 кліпів, це все приносить прибуток – на iTunes, на Spotify, на YouTube. Ми заробляли непогані гроші на цьому " ми жили і живемо досить скромно, у нас орендована квартира, машини у Юри в лізингу. Тому у мене немає 100 тисяч доларів заплатити за нього заставу", - запевнила жінка тоді.

Днями також стало відомо про те, що Чернецького засудили до п'яти років позбавлення волі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти