StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"За ці гроші розраховувала на нормальне ставлення": Квіткова поскаржилася на невдалу пластичну операцію

31 жовтня 2022, 11:20
Даша Квіткова поділилася подробицями невдалої пластичної операції.
Даша Квіткова
Даша Квіткова / instagram.com/kvittkova/

Переможниця шоу "Холостяк", дружина телеведучого Микити Добриніна і блогер Даша Квіткова поділилася інформацією про свої невдалі операції у зіркового пластичного хірурга, екс-чоловіка "Неангела" Слави - Едгара Камінського.

Про це вона розповіла в подкасті свого друга і кума Петра Заставного.

Квіткова каже, що вона досить заплатила розкрученому хірургу і розраховувала на нормальне ставлення.

'За ці гроші розраховувала на нормальне ставлення': Квіткова поскаржилася на невдалу пластичну операцію

"Я адекватно розумію, що те, що я йому заплатила, це too much. І я за ці кошти розраховувала на якесь типу нормальне ставлення. Зараз у мене різні ніздрі, хоча він починає мені розповідати: "це було у вас до операції". Я кажу: "Ок, до операції у мене були різні ніздрі. Але я оплатила операцію і операція пройшла", – розповіла в подкасті Квіткова.

Вона додає, що спочатку хотіла виправити ямочку на носі. Тим часом, з плином часу, ямочка, яка зникла відразу після операції, з'явилася знову. За словами Квіткової, вона хотіла потрапити на прийом до лікаря, проте той зараз знаходиться в Італії і найближчим часом приїжджати не збирається.

"Я написала на початку повномасштабного вторгнення. Минуло півроку, я їм пишу, що я чекаю. І адміністратор мені каже: "Едгар зараз в Італії, тому, якщо ви хочете потрапити до нього на консультацію, можете приїхати в Італію". Тобто, я заплатила до..я (багато - авт.) і тепер мені треба оплатити самій собі квиток, готель, і приїхати до Едгара щоб він виправив те, за що я вже заплатила?"- обурюється селебріті.

Нагадаємо, раніше блогер поділилася свіжим відео, де з'явилася в комплекті білизни екзотичного бірюзового відтінку бренду, творцем якої є американська світська левиця Кім Кардашьян.

Блогерка з гордістю заявила, що повернулася в допологову форму, та й видно це неозброєним поглядом. Витончені форми, міцні і підтягнуті прес, груди і стегна говорять самі за себе. Фанати залишилися в захваті і від витонченого смаку квіткової, і від її нового вигляду, який ідеально підкреслила білизна а-ля Кардашьян.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти