StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У поїзді: Успенська розповіла, як відзначить отримання російського паспорта

14 грудня 2022, 14:00оновлено 14 грудня 2022, 14:34
Співачка разом зі своєю дочкою тепер бере більше за корпоративи.
Любов Успенська
Любов Успенська / скріншот

Російська співачка, яка народилася і жила в Києві, верещить від радості, адже скоро отримає паспорт держави-терориста - Росії.

"Я мріяла жити в Росії. Хоча сама з України, народилася в Києві, потім багато років жила в Америці. І скоро моя мрія збудеться", - нещодавно зізналася зірка, яку цитує видання "Стархіт".

Тюнінгована королева шансону навіть планує відсвяткувати дану подію. Не кожен же день стаєш громадянином країни, яка своїми діями кожен день шокує весь світ.

відео дня

Отримання терористичного документа Успенська очікує з дня на день — і має намір відзначити цей "важливий момент в житті". "Все залежить від того, яка буде дата. Якщо співпаде з Таніним днем народження, то ми проведемо цей день в дорозі — поїдемо на корпоратив. Але це не важливо, найголовніше-отримати. А відсвяткувати можна і в поїзді, і в літаку. Що ми обов'язково зробимо", — розповіла королева шансону.

Яка подія, таке і свято. Ймовірно, Успенська разом з дочкою візьмуть пляшечку "біленької" і по-справжньому, по-російськи обмиють новий документ в поїзді.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 68-річна одіозна співачка Любов Успенська, яка народилася в Києві, отримує російський паспорт.

Як заявити Успенська, у неї досі немає російського громадянства, але скоро вона його отримає.

"Я мріяла жити в Росії. Хоча я сама з України, народилася в Києві, потім багато років жила в Америці. І скоро збудеться ще одна моя мрія: днями я отримаю російське громадянство. Це свято, я буду ще більш щасливою людиною", - заявила одіозна співачка.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти